AVERTISMENT MONDIAL. 16.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume, în frunte cu dr. Robert Malone: COPIII NU TREBUIE VACCINAȚI ANTI-COVID! PERICOLUL ESTE URIAȘ ȘI IREVERSIBIL!

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinurile COVID sunt „ireversibile și pot provoca vătămări permanente”, avertizează dr. Robert Malone, care, într-un apel către părinții din toată lumea publicat pe platforma Substack și preluat ulterior de site-ul The Defender, explică de ce 16.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume au semnat o Declarație prin care au afirmat public că nu trebuie să li se administreze vaccinuri Covid unor copii sănătoși. Redăm în continuare pledoaria dr. Malone, însoțită de ilustrația aleasă de acesta:


„Înainte de a vă vaccina copilul - fapt ireversibil și cu efecte potențial vătămătoare pe viață - aflați de ce 16.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume au semnat o declarație prin care au afirmat public că unor copii sănătoși NU ar trebui să li se administreze vaccinuri Covid-19. 

În numele acestor medici și doctori în științe medicale, am publicat deja o declarație explicită, care prezintă datele științifice din spatele acestei decizii:
 
VACCINAREA COPIILOR contestată puternic de Dr. Robert Malone, ca om de știință, bunic și tată: "PĂRINȚI, ESTE UN ACT IREVERSIBIL ȘI IREPARABIL! REZISTAȚI ȘI LUPTAȚI PENTRU A VĂ PROTEJA COPIII!” Citiți și dați mai departe! | ActiveNews (accesând acest link, puteți citi manifestul menționat de dr. Malone, publicat deja în limba română de ActiveNews - n.n.)
 
Aprofundarea discuției privind logica întortocheată a vaccinării copiilor pentru a-i proteja pe vârstnici 
 

Niciodată în istoria omenirii bătrânii nu le-au cerut tinerilor să își asume riscuri, să facă sacrificii și să moară pentru a-i proteja pe cei mai în vârstă. Avem o datorie fiduciară față de copiii noștri. Bătrânii se sacrifică pentru copii într-o societate morală, într-o societate viguroasă, într-o societate de care suntem mândri. Nu le spunem copiilor să își asume riscuri pentru a proteja persoanele în vârstă. Trebuie să luăm atitudine și să facem o alegere morală și o alegere etică pentru copiii noștri. - Robert F. Kennedy jr., mărturie în fața Legislativului statului Louisiana


Am început să conștientizez logica întortocheată a vaccinării copiilor cu scopul de a-i proteja pe vârstnici atunci când am văzut campania de „marketing indirect” a postului CNN pentru vaccinarea copiilor cu un produs experimental neautorizat, de la Pfizer.
 
După șocul realizării că ceea ce se întâmpla era că Pfizer a folosit CNN ca pe un surogat pentru a face publicitate adresată în mod direct copiilor, stimulând astfel cererea consumatorilor și determinând Guvernul SUA/CDC să achiziționeze vaccinuri suplimentare de la Pfizer împotriva SARS-CoV-2, care nu au primit decât o autorizație pentru utilizare de urgență, mi-am făcut timp ca să revăd videoclipul cu mai multă atenție și să reflectez la conținutul poveștii transmise și al scenariului.
 
Nu mai sunt convins că publicul-țintă erau copiii, ci vârstnicii, care se uită la televizor și înghit constant valuri de știri alarmiste de la CNN despre SARS-CoV-2.

Materialul CNN/Sesame Street promovează, de fapt, logica conform căreia o bunică ar trebui să își programeze și să își ducă nepotul să fie injectat cu un produs medical experimental neautorizat și că bunica este cea care pledează pentru ca micuțul să accepte această procedură.
 
Iar acest demers este promovat de un medic autorizat care lucrează pentru CNN, dr. Sanjay Gupta.
 
După ce am postat această remarcă pe Twitter, bineînțeles că am fost imediat ridiculizat și defăimat de diverse instituții media obscure, care par să creadă că atacurile la persoană sunt un substitut rezonabil pentru verificarea logicii afirmațiilor mele.
 

Folosirea unor personaje de încredere și îndrăgite în contextul acestui atac propagandistic care are ca scop atragerea copiilor în a se supune, ca și cobai, injectărilor cu un produs medical experimental cu risc ridicat și răspundere zero, fără beneficii dovedite pentru copii, este de neconceput și revoltător. Big Pharma l-a transformat pe Big Bird într-un prădător de copii. - Robert F. Kennedy jr.


Opriți-vă o clipă. Reflectați la ceea ce se întâmplă aici.
 
Dacă luați decizia de a administra acest produs copilului dumneavoastră sau dacă permiteți statului să se amestece în familie și să vă oblige să vă vaccinați copilul, există riscul ca acesta să fie grav afectat de vaccin.
 
Probabilitatea ca acest lucru să se întâmple este mult mai mare decât probabilitatea ca fiul sau fiica dumneavoastră să fie grav afectat(ă) de SARS-CoV-2.
 
Este probabil ca acest lucru să fie valabil mai ales în cazul variantei Omicron. În ciuda pornografiei fricii la care sunteți supuși de CNN și de alte instituții media convenționale. Acesta este o realitate științifică

Cred că e timpul să ne oprim. Copii, ce e sunetul ăsta? Atenție, toată lumea - ce se întâmplă? - Buffalo Springfield, „For What Its Worth

Sincer, m-am săturat până peste cap de propaganda coordonată, de cenzura și de ingineria socială promovate de Pfizer, de „autoritățile din domeniul sănătății publice”, de mass-media centrală și de guvernele lumii.
 
Poate că și dumneavoastră? Dacă da, faceți parte din categoria celor 20-30% din populația globală care sunt din ce în ce mai conștienți de faptul că au fost înșelați. Ei bine, de fapt (spunând lucrurilor pe nume), mințiți cu nerușinare și manipulați psihologic.
 
Declarația despre care vorbeam la începutul acestei postări este rezultatul unei întâlniri pe care am avut-o în Puerto Rico la sfârșitul săptămânii trecute cu colegii care susțin Alianța Internațională a Medicilor și a Oamenilor de Știință din domeniul medical, care numără peste 16.000 de membri, unde am redactat împreună o declarație directă și concisă, pentru a-i avertiza pe părinți cu privire la ceea ce-i așteaptă dacă acceptă să se alinieze narațiunii care ne este vândută atât de agresiv și să își vaccineze copiii.
 
Aceasta a fost apoi înregistrată video, ca o declarație care să fie distribuită în întreaga lume, prin intermediul mai multor canale descentralizate, astfel încât cenzorii să nu o poată elimina.
 
Și apoi am organizat un eveniment transmis în direct, cu întrebări și răspunsuri, pe tema vaccinării copiilor împotriva SARS-CoV-2 cu vaccinul Pfizer. La acest eveniment au participat, pe bază de invitație, peste 50 de medici locali, furnizori de servicii medicale și părinți.
 
Textul declarației de la începutul acestei postări este într-adevăr foarte tranșant și poate părea șocant pentru unii. Dar cred că a trecut de mult timpul pentru a analiza atent adevărul. Copiii sunt vătămați în goana nebună de a realiza vaccinarea universală.
 
Puțini sau chiar nimeni nu a ieșit public cu o declarație atât de concisă și clară despre realitatea a ceea ce părinții și copiii lor sunt invitați sau forțați să facă de către birocrații guvernamentali.
 
Dar atât de mulți au fost supuși la atât de multă propagandă - atât de mult hipnotism intenționat - pentru a accepta logica conform căreia este o idee bună să ne vaccinăm copiii cu un produs experimental asociat cu toxicități inacceptabile și ireparabile, pentru a proteja o mică parte a populației cu risc ridicat de deces și spitalizare.
 
Conform celor mai recente date ale CDC, peste 60% din totalul populației americane a fost vaccinată, iar aproximativ 45% din întreaga populație a fost deja infectată cu virusul, s-a recuperat din boală și a dezvoltat imunitate naturală.

Persoanele vârstnice sunt vaccinate masiv.

Vaccinurile nu vă împiedică să vă infectați, să replicați niveluri ridicate de virus și să răspândiți infecția la alte persoane.

O voi spune din nou - persoanele vârstnice sunt vaccinate în proporție covârșitoare.

Problema este că vaccinurile nu fac ceea ce ar trebui să facă - să prevină infectarea și răspândirea virusului. Acest lucru este valabil mai ales în cazul variantei Omicron.

Deci, ce este de făcut?
 
Să începem să îi vaccinăm pe copii, care - dacă nu au alte probleme serioase - rezistă la boala COVID-19 așa cum fac cu majoritatea celorlalte virusuri respiratorii ARN?
 
Sau să începem să le permitem medicilor să trateze pacienții cu COVID-19 în ambulatoriu, pentru a evita ca aceștia să ajungă vreodată în spital, unde (aproape exclusiv în SUA) sunt imunodeprimați cu niveluri ridicate de dexametazonă, li se induce o stare de comă și sunt conectați la un ventilator și tratați cu Remdesivir (care este în mod clar toxic și imită multe dintre toxicitățile virusului)?

Aceasta este o nebunie.

Și reflectă o aroganță profundă din partea elitei farmaceutice, guvernamentale și sanitare mondiale.

Ei pretind că înțeleg atât de bine imunologia, virusologia și biologia evoluționistă încât pot să se joace în voie cu viețile copiilor noștri, folosind o tehnologie experimentală și un produs vaccinal lansat în grabă, care nu este nici sigur, nici eficient, potrivit consensului bioetic și standardelor elaborate și aplicate de-a lungul deceniilor.
 
Ei cred că pot injecta o tehnologie nouă și nedemonstrată și pot îmbunătăți sistemul imunitar uman foarte evoluat, care s-a dezvoltat de-a lungul mileniilor pentru a rezista presiunii virusului respirator ARN.

Aroganță este cel mai blând termen la care mă pot gândi. 

Știu că nimeni nu-mi va arăta totul. Toți venim și plecăm necunoscuți. Fiecare atât de profund și de superficial. Între forceps și piatră. Ei bine, m-am uitat la bornele de granit, acele omagii aduse finalității, eternității. Și apoi m-am uitat la mine aici. Un pui care râcâie pământul pentru nemurirea mea. - Joni Mitchell „Hejira”

Nici unul dintre noi nu este nemuritor.

În ciuda obiectivelor agendei transumaniste. Moartea nu poate fi evitată. Trecem prin această lume și, sperăm, o lăsăm puțin mai bună atunci când plecăm. Copiii noștri sunt singura moștenire adevărată, singura formă reală de nemurire.

Vă rog să-i protejați și să nu le cereți să facă sacrificii ce țin de sănătatea lor în numele vostru. Știți că acest lucru este greșit. Așa că faceți ceea ce trebuie. Și luați asta în serios.

Gândiți-vă bine înainte de a face un gest care nu poate fi anulat.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • aspenter2002 17.12.2021 15:21
  https://www.foxnews.com/sports/penn-parents-integrity-of-womens-sports-lia-thomas
 • o.c. 17.12.2021 16:18
  19.886 morți
  102.857 spitalizări
  3.230 pierderi de sarcină
  16.918 miocardite/pericardite

  https://openvaers.com/covid-data
 • Elina 17.12.2021 16:54
  Medici de familie?! MEDICI?!
  Dispeceri, poate. Te duci la ei pentru cate o adeverinta, trimitere, tidule..
 • Bibicu 17.12.2021 20:34
  16.000 de medici si oameni de stiinta...
  Si de la noi cati medici au semnat? 10? 20?
  Medicii de la noi isi omoara si mama doar sa-si ia euroii manjiti cu sange...
 • CATRINEL 17.12.2021 21:01
  Vaccinurile au slabit sistemul imunitar al oamenilor si au imbogatit producatorii.Un medic austriac a scris un articol ,are si conferinte unde arata cum a fost folosit vaccinul de catre Napoleon ca mijloc de selectie si nu de preventie.Injecta recrutii si care traia era luat la razboi.Unii mureau.Si acum este tot la fel.Vedeti cati oameni mor si cati raman cu sechele dupa serul experimental.Au interes ca cei care raman sa fie sclavi buni de munca pe plantatia lor,a globalistilor.Si dr.biolog Stefan Lanka explica pacaleala cu anticorpii.Ceea ce se spune ca este raspunsul imun al organismului in urma vaccinarii,sunt de fapt imunoglobulinele care repara celulele afectate de mizeriile din vaccinuri:adjuvanti,excipienti,Al si ce -o mai fi prin ele.Nu am auzit pe nimeni care recomanda vaccinarea ,sa recomande masuri alternative pentru cresterea sistemului imunitar.Ursula a comandat 180 milioane de doze.,adaptate la varianta Omicron.alta pacaleala cu tulpinile.Daca virusul nu a fost izolat,ce variante gasesc ei?Cititi in dictionar definitia virusului si veti vedea ca el nu e viu.Aceste tulpini sunt de fapt exozomi ,pe care organismul otravit,ii elimina.Virus inseamna -otrava.Nu ma refer la sensul strict. Orice este daunator organismului: alimentatie nesanatoasa, emotii negative etc.Pot fi nenumarate asa zise tulpini ale virusului,pt.ca fiecare fiinta umana are exozomii ei.Eu nu inteleg cum acesti oameni care isi fac n doze de ser nu isi dau seama cat de mult isi agreseaza sistemul imunitar .Cum poti crede ca un ser te protejeaza de o boala!Tu poti sa faci orice,daca faci vacc,devii imun.Escrocheria merge mai departe pt.ca oamenii sunt f.usor de manipulat.Nu isi exerseaza mintea. Inghit tot ce li se spune la tv. Frica ii paralizeaza. Poate adevarul va iesi la iveala.Sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam si sa invingem raul!
Ultima oră

14:15

Pompiliu Diplan: Starea de Libertate vă invită alături de ActiveNews la Conferința de la Cluj-Napoca de luni, 12 iunie, ora 19, despre Români și Marea Resetare. VIDEO

14:05

Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină