Articole de
Dr. Damian BaciuEditoraliști / Invitați

Dl. Dr. Damian Baciu este medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, medic de copii cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris V, reîntors în țară din 2005 și stabilit la Brașov.
⚊ www.facebook.com/damian.baciu.1

Dr. Damian Baciu: IPS Teodosie participă la lansarea cărții Vaccinuri versus "Vaccinuri" - Capcanele produsului ARN mesager. Sâmbătă 16 decembrie 2023, ora 17,00, la așezământul Curtea Brâncovenească din Constanța

Dl. Dr. Damian Baciu este medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris, reîntors în țară din 2005.

Captură: www.cmr.ro

Dr. Damian Baciu către COMISIA SUPERIOARĂ de DISCIPLINĂ a COLEGIULUI MEDICILOR: Aveți ocazia de a înclina balanța din partea dictaturii Medico-Marțiale în partea Medicinei Știință. Cel mai sintetic și categoric RECHIZITORIU al PANDEMIEI

Astăzi, 17 martie 2023, se încearcă pentru a 2-a oară, de data aceasta la nivelul cel mai înalt - Comisia Superioară de Disciplină a Colegiului Medicilor din România -, intimidarea și anihilarea profesională a medicilor care au avut curajul să adopte o atitudine critică și publică, împotriva măsurilor abuzive din 2020 și a erorilor grave legate de impunerea

Dr. Damian Baciu la Conferința Medicilor Liberi: D-lor Coriu, Tătaru și Gheorghiță, dvs v-ați „vaccinat” familia și în special copiii? COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA - REA CREDINȚĂ, COMPLICITATE, MAI MULT DECÂT NEȘTIINȚĂ - VIDEO

Această a 2-a conferință trebuia să aibă loc acolo unde s-a desfășurat și prima; a fost anulată, vă surprinde? pe mine, nu! participanții activi au primit semnale de atenționare, avertizare, vă surprinde? pe mine nu! totuși continuăm șirul conferințelor, vă surprinde? pe mine, nu!

Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

Voi vorbi despre ororile medicale comise în țară în ultimii 3 ani, înfăptuite cu acordul, sau nepăsarea parlamentarilor: starea de epidemie sau de pandemie trebuie să fie declarată de Ministerul Sănătății. Acest lucru NU s-a întâmplat.

Cuvântul medicului Damian Baciu, pediatrie-vaccinologie, în fața Colegiului Medicilor unde este anchetată dr. Hagimă Geanina: Pentru decesele și eșecul lamentabil al sistemului de sănătate din țară, NU medicul Hagimă este responsabil! CORIU, DEMISIA!

D-le dr. Coriu, președinte C.M.R., luați cunoștință de codul Nurnberg și de Convenția de la Oviedo! Consider că ați adus prejudicii deosebit de grave statutului de MEDIC în România și vă solicit public DEMISIA imediată din postul pe care-l ocupați!

Dr. Damian Baciu: Astăzi comemorăm UN AN de la declanșarea atentatului asupra sănătății și vieții copiilor din România! Dragi părinți, rămâneți la fel de fermi în continuare, pentru că din toamnă se va dezlănțui asupra elevilor un nou atac!

Nu-i vom uita pe niciunul dintre cei care au plănuit și au executat această acțiune politică sub acoperire medicală! Responsabilitatea revine în egală măsură ambelor părți și dacă decizia politică a aparținut unor minți deraiate, executanții

APELUL unor medici români către Președintele României în vederea OPRIRII DE URGENȚĂ a injectării Covid a copiilor: Există un pericol concret cu risc de afectare gravă a sănătății și de deces cauzat de produsul Pfizer BioNTech Comirnaty

Având în vedere că statele membre ale UE sunt responsabile de organizarea și furnizarea serviciilor de sănătate și a asistenței medicale. Prin urmare, rolul UE în ceea ce privește politica în domeniul sănătății este complementar

Dr. Damian Baciu spulberă în 18 puncte propaganda criminală a Ministerului Sănătății pentru vaccinarea copiilor de la 5 ani în sus: Pentru UN MEDIC, incitarea la acțiuni ce pun în pericol viața copiilor este UN ACT CRIMINAL! DEZONORANT și DESCALIFICANT!

TOT ce trebuie să știți despre vaccinurile împotriva COVID-19 care se preconizează a fi utilizate criminal la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani începând cu 26 ianuarie 2022. Citiți și dați mai departe!

Dr. Damian Baciu: Populația înțepată începe să dezvolte o nouă formă de sindrom de imunodeficiență achiziționat post administrare de ser magic. Comunitatea științifică se ridică împotriva politicilor sanitare ale autorităților. Se aude și la noi?

The Expose din 2 decembrie a.c. ne povestește puțin despre situația constatată de UK Health Security Agency în data de 30 noiembrie a.c. Trist dar adevărat, deoarece numita agenție este cam oficială și dacă datele nu sunt chiar reale, asta este doar prin omisiune, nicidecum prin exagerare.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

În centrul atenției

moarte subită

1332 de articole

Ultima oră

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog, Pe Drept Cuvânt #44

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova