Articole de
Corneliu VladEditoraliști / Invitați

Corneliu Vlad este scriitor și jurnalist, cel mai important analist de politică internațională la ora aceasta, în România.
⚊ www.facebook.com/corneliubvlad

Corneliu Vlad: Și cultura română își așteaptă reîntregirea - Cărturarul Mihai Neagu Basarab și Institutul Român - Biblioteca Română din Freiburg

Cu titluri generice deloc captivante, dar cu un corpus de texte inedite și captivante, cărturarul Mihai Neagu Basarab , directorul Institulului Român și al Bibliotecii Române din Freiburg publică, de ani de zile, creații literare care aparțin unor nume mai mult sau mai puțin cunoscute ale intelectualității romanești.

Foto: Fox News

Corneliu Vlad: „Președinta Kamala Harris ar fi cumva mai rău decât președintele Joe Biden. Trăim vremuri înfricoșătoare” – spun americanii obișnuiți despre așteptarea critica de la Casa Albă. BIDEN, „un personaj din FINAL DESTINATION”

„Președintele Harris este inevitabil în acest moment. Biden a spus că a avut cancer ieri, astăzi are covid. Acum doua săptămâni a căzut de pe bicicletă. Se simte ca și cum ar fi un personaj din Final Destination”, a spus Ross Patterson.

Hartă: orientalreview.org

Corneliu Vlad: După o viață de 31 de ani, actualul stat ucrainean dispare. Ce-i va urma? Cotroceniul încă tace și bine face, dar să nu adoarmă

S-ar putea să ne trezim la graniță cu cea mai întinsă, mai neliniștită și mai imprevizibila țară europeana. S-ar putea. Dar nu e o glumă. Și nu, nu e vorba de Rusia, fiți pe pace. (Căci 1. Rusia nu este nici europeană, nici asiatică, nici eurasiatica. Rusia e Rusia, spunea mai anii trecuți un înalt demnitar de la Moscova.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
VideoNews

Axionul Maicii Domnului cantat de Parintele Dionisie de la Colciu (+11 mai 2004):

În centrul atenției

moarte subită

1351 de articole

Ultima oră

00:00

Duminica Tomii, a doua după Paști - IPS Anania: "Nu poate fi vorba de Toma Necredinciosul, ci de Toma Îndoitul"

22:30

PĂRINTELE DIONISIE IGNAT DE LA COLCIU – CHIP AL SMERENIEI CREȘTINE ȘI AL DRAGOSTEI DEPLINE - Un portret alcătuit de Maicile de la Petru Vodă

21:52

Petru Romoșan: Când armele vorbesc în locul dreptului internațional

21:05

Daria Gușă la Florentin Țuca: Corectitudinea politică și ideologiile ”progresiste” sunt molime ale societății de azi - Pe Drept Cuvânt (VIDEO)

20:11

Summit-ul pentru Pace în Ucraina se transformă într-un Bal Ecumenist

20:00

Fostul consilier al lui Boris Johnson atacă dur Occidentul pentru susținerea Ucrainei: ”Ne ducem naibii cu toții din cauza unui stat mafiot și corupt. Suntem o grămadă de clovni”

19:11

Prof. Constantin Barbu: O nouă recunoaștere internațională pentru Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: Distincție specială a Academiei Internaționale Léopold Sédar Senghor, din Milano

18:16

Medeea Marinescu, mesaj emoționant despre Florin Piersic: ”E un cuvânt pe care Florin îl iubește și pe care îl invocă des: speranța”

17:36

Călin-Liviu Georgescu: Românii nu au voie să facă filme patriotice

17:30

Valerian Stan revine în forță după ce Biroul Electoral i-a respins abuziv candidatura la Primăria Capitalei: ”Curtea de Apel a admis recursul”

16:03

NYT susține că a descoperit locul unde a amplasat Rusia armele nucleare - FOTO din satelit

15:32

Încă 400 de milioane pentru Ucraina. Noul ajutor curpinde sisteme HIMARS, rachete PATRIOT și blindate Bradley

14:37

Macron ne trece din nou prin fereastra Overton:”Sper din toată puterea mea că nu va trebui să mergem la război”

14:17

Gogorița Verde: Asia se dezvoltă și Occidentul se prăbușește

14:13

Pr. Ioan Istrati: CASA TATII