Articole de
Alis PopaEditoraliști / Invitați
Colaj ilustrativ: ActiveNews pe baza UM RFI România și UM Digi 24

Alis Popa: Agenți CIA mituiți pentru a schimba originea virusului. De ce știrea este de o importanță colosală? Dărâmă mitul încrederii în sursele ”oficiale”, mitul inexistenței unui antidot, mitul că anumiți indivizi sunt plătiți ca să le pese de noi

S-a trecut mult prea ușor peste știrea că CIA și-ar fi mituit propriii ofițeri de investigație pentru a ascunde faptul că virrusul lui pește nu are origine naturală, ci a scăpat dintr-un laborator din Wuhan.

Alis Popa: N-am avut voie să intrăm în magazine fără vaccin! N-am avut acces în spitale fără vaccin! N-am avut voie să ieșim din țară fără vaccin! Nu puteam intra în instituțiile statului, nici măcar la primărie sau la poliție, fără vaccin!

Cei care nu s-au vaccinat au fost prigoniți, ironizați, calomniați, reclamați, înjurați! Li s-a reproșat că nu cred în știință, că sunt primitivi și medievali! Li s-a dorit moartea, li s-a urat să ajungă la ATI, unde erau așteptați cu lumânări!

Alis Popa: În linii mari, fascinații fac parte din două categorii: 1. Cei care s-au compostat pentru ei înșiși. 2. Cei care s-au compostat atât pentru ei, cât și pentru ceilalți. Ce facem cu ele?

M-aș bucura să înțelegem cu toții că nimic nu ne îndreptățește să ridicăm piatra împotriva acestor semeni ai noștri, să-i jignim și să-i înghiontim în toate felurile, ca și cum ne-ar fi dușmani personali. Pentru că nu știm nici ce s-a întâmplat în viața lor.

Alis Popa: Sportivi, medici, jurnaliști, politicieni, rapperi, actori, „vedete” trans... Tinerei sau mai ofiliți, pică de la o vreme subit și în condiții bizare, ca la teatru, secerați parcă de o mână nevăzută! HAȘTAG GHINION / SIGUR ȘI EFICIENT (VIDEO)

Unii, mai ageri, suspectează ceva foarte sulfuros la mijloc, pe când alții, mai prieteni cu „știința”, au început brusc să creadă în „coincidențe” și în tot felul de „sindroame”, de parcă așa ar fi funcționat lumea, prin potriveli ciudate ori picaje neașteptate, și în urmă cu aproape doi ani!

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

În centrul atenției

Alegeri 2024

378 de articole

Ultima oră

22:30

142 de ani de la adormirea lui Ion Andreescu, la numai 32 de ani (15 februarie 1850 - 22 octombrie 1882). A fost contemporan cu Eminescu și Grigorescu. MARI ROMÂNI / VIDEO

21:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (I)

21:13

Cunoscutul avocat Florentin Țuca organizează prima ediție a Dezbaterilor ”Pe Drept Cuvânt”

20:55

Încă un preot a murit: Anunțul a fost făcut de Episcopul Hușilor

19:48

Lovitură de teatru: Kamala Harris prinsă cu Plagiatul

19:14

Unul dintre cei mai vechi jurnaliști de investigație a murit astăzi, în urma unui AVC

19:00

A apărut Institutul Național al Coincidențelor. Este propus director Valeriu Gheorghiță iar președinte Raed Arafat - VIDEO EXCLUSIV

18:45

23 octombrie: Sfântul Apostol Iacov, ruda Domnului, întâiul episcop al Ierusalimului; Sfântul Cuvios Macarie Romanul

18:30

22 octombrie: Sf. Ier. Averchie, episcopul Ierapolei, cel întocmai cu Apostolii; Sfinții 7 tineri din Efes

17:50

AUR a fost scos din secțiile de vot pentru diaspora. Reacția lui George Simion: “Este un nou atac al sistemului împotriva noastră”

17:08

Ucraina a pierdut un SFERT din populație în Război

16:01

Pacea din Ucraina depinde de rezultatul alegerilor din SUA, afirmă Zelenski

15:34

Lovitură grea primită de Kamala! După ce s-a lăudat că a lucrat la McDonalds, compania a dezmințit

14:49

Se demolează Cathedral Plaza. Nicușor Dan a câștigat procesul - VIDEO

14:40

Marcel Ciolacu nu o lasă pe Ligia Deca să-l demită pe rectorul de la Ovidius, Dan Marcel Iliescu, de dragul fiului și nurorii lui? Petiție Online pentru demiterea ”rectorului plagiator” Dan Marcel Iliescu