Articole de
Adrian PătrușcăDirector Editorial

Adrian Pătrușcă și-a început cariera de jurnalist în presa română post-decembristă la publicația Dreptatea, apoi a fost Redactor Șef al ziarului ZIUA, care a devenit sub conducerea sa de mai bine de un deceniu unul dintre cele mai puternice cotidiene din România, orientat spre dreapta conservatoare, iar ulterior, timp de 10 ani, a lucrat ca senior editor și editorialist al prestigiosului cotidian Evenimentul Zilei și al revistei Evenimentul Istoric. Începând de la 1 iulie 2021 este Directorul Editorial al ActiveNews.
⚊ www.facebook.com/adrian.patrusca

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
VideoNews

Alegerile din Duminica vindecării orbului din naștere - 9 iunie 2024

În centrul atenției

Alegeri 2024

215 articole

Ultima oră

22:40

Marine Le Pen - VICTORIE MAJORĂ ÎN FRANȚA: De două ori mai multe mandate decât partidul președintelui progresist-globalist. Macron dizolvă Adunarea Națională și anunță alegeri anticipate

22:35

Florin Palas: Se trezi și Vasile din Deal să acuze naționalismul! Lămurirea dată de Patriarhului teologiei românești

22:01

VICTORIE SPECTACULOASĂ A AUR. Partidul lui George Simion este pe locul 2, după Partidul Comasaților PSD-PNL. Cioloș și Șoșoacă - OUT! Nicușor Dan recâștigă Primăria Capitalei. Simion: SĂ APĂRĂM VOTURILE - VIDEO. Piperea: SUNTEM 2 MILIOANE!

21:45

Israelienii au ucis 274 de palestinieni, inclusiv 64 copii, pentru a salva patru ostatici evrei. UE cosinderă operațiunea UN MASACRU

21:15

Dreapta ”modernă” și conservatoare câștigă în Grecia și Bulgaria

20:45

Pr. Ioan Istrati: Când vine Antihristul

20:30

România, Germania și Austria, creștere vertiginoasă a dreptei. George Simion îndeamnă românii să voteze: ”Și până la 10 seara, mergeți și votați! De data asta chiar contează!"

20:20

Antihristul de la Patriarhie Vasile Bănescu ne spune cu cine trebuie să votăm

19:50

Atitudini: MOMENT ISTORIC - ROMÂNIA VREA SCHIMBARE

19:35

Gabrielei Firea îi mai trebuie doar 10.000 de voturi ca să câștige! Rezultate strânse la Primăria Capitalei și pe sectoare. Bătălia se dă acum: seara va fi definitorie pentru Gabriela Firea și Nicușor Dan (Surse/Exit Poll)

18:10

Patriarhul Daniel a votat alături de tineri. Și protopsaltul patriarhal Mihail Bucă îndeamnă la vot: ”Adu Doamne bine prin aleșii tai, că de rău și răi suntem sătui!”

18:00

Noi lămuri privind necesitatea dreptei votări în predica Pr. Bogdan Florin Vlaicu de la Duminica vindecării orbului din naștere - 9 iunie 2024. VIDEO

17:00

Lumea se pregătește de al Treilea Război Mondial (2). În țări ale UE se reintroduce serviciul militar obligatoriu

16:20

Moarte subită la 45 de ani chiar înainte de vot

15:51

Gigi Becali la vot: ”VOTĂM pentru o Românie care sa strălucească ca AURUL”