VIDEO: Primarul Negoiță de la Sectorul 3 explica puțin ”fumat” că sistemul de recunoaștere facială din școli nu este pentru identificare biometrică. Astăzi se extinde în întreaga țară. LEGITIMĂ APĂRARE face o chemare pentru 15 Mai în Piața Victoriei

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi a apărut în presă că cea mai mare școală din Oradea instalează un sistem biometric de recunoaștere facială a elevilor. Activistul civic Luis Bratu de la Legitimă Apărare amintește cu această ocazie că a avertizat asupra chestiunii în cauză încă de pe 15 mai anul trecut, când s-a desfășurat un protest la Primăria Sector 3 București și Școala nr. 80, din Calea Dudești nr 191, unde se instala acest sistem biometric de tip dictatură chineză și rusească.

Culmea, în fața protestatarilor, părinți îngrijorați, a apărut atunci și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, într-o stare euforică și cu limba împleticită, afirmând sus și tare că nu e vorba de recunoaștere facială. De fapt, susținea Negoiță idiotic, prin camerele instalate se verifică din secretariat dacă este elevul înscris prin comparația fotografiei dintr-un catastif. Evident, realitatea îl contrazicea flagrant pe primarul cel puțin „fumat”  - VIDEO mai sus. Dovada azi, când sistemul se extinde în întreaga țară.

Tot mai sus, într-un al doilea VIDEO, activistul prezintă o filmare cu o familie din România căreia i se iau copiii din casă cu Jandarmeria, la fel ca în cunoscutul Caz Smicală din Finldand, care s-a luptat cu Barnevernetul până și-a recâștigat copiii răpiți.

Drept urmare, Legitimă Apărare face o chemare națională pentru 15 mai curent la o demonstrație majoră în Piața Victoriei. Redăm mesajul său în continuare:

Pușcării digitale pentru copii!

„15 MAI 2024 - Pașapoarte verzi, restricții, orașele de 15 minute, digitalizare, e-factura, eliminarea cash-ului, impozitare, supra și super impozitare, masuri fiscale draconice anti-IMM-uri, criza economica și inflație, vă place pușcăria digitală care se instaurează pe zi ce trece și cu fiecare zi în care nu reacționăm? Dacă răspunsul este NU, hai afara pe 15 mai 2024 sa le spunem și conducătorilor de colonie treaba asta!” Tudor Călin

”Sistemul informatic de interes strategic național” (S.I.I.S.N.) a fost ”creat” prin OUG nr. 116/2023.
El conține:
a) RO e-Factură: 1 martie 2024;
b) RO e-Case de marcat electronice: 1 aprilie 2024;
c) RO e-Sigiliu: 1 ianuarie 2025;
d) RO e-Transport: 1 septembrie 2024;
e) RO e-TVA: 1 august 2024; Av. elena Radu

15/05/2024 ora 12:00, ne vedem în fața guvernului prădător, pentru a ne apăra dreptul la viață liberă. Suntem în stare de Legitimă Apărare. Distribuiți și participați!


Vreau să precizez că acest protest nu este de natură electorală. Nu chemăm oamenii în strada ca să facem pe unii mari sau să-i înjurăm pe ceilalți. Chemăm toate segmentele societății să ni se alăture în orice condiții vor considera, asociații, sindicate, fermieri, agricultori, români muncitori din toate categoriile sociale și chiar simpatizanți politici (fără însemne de partid) însă ținem să spunem din capul locului că acest demers nu are miză electorală. În opinia mea sistemul electoral, așa cum este el constituit și alcătuit astăzi nu poate oferi soluție la niciuna dintre problemele noastre prezente.

Este un protest care trebuie ținut cu toate mijloacele posibile( ZI ȘI NOAPTE), sub toate formele legale și la care nu vom renunța (STĂM ÎN STRADĂ) până la soluționarea tuturor revendicărilor.

Noile măsuri fiscale duc la:
- Sărăcirea fără precedent a românilor de toate categoriile;
- Distrugerea ultimelor afaceri românești și a gospodăriilor românești;
Noile masuri fiscale vor avea efecte imediate asupra întregii populații românești, indiferent de categoria socială.
Cereri:
- Abrogarea tuturor legilor date împotriva Neamului Român și care fac referire la:
Pașapoarte verzi, restricții, orașe de 15 minute, digitalizare, e-factura, eliminarea cash-ului, impozitare, supra și super impozitare, masuri fiscale draconice anti-IMM-uri, interzicerea circulației (cu automobilul) pe drumurile publice, obligativități pentru părinți și copii.

Vă place pușcăria digitală care se instaurează pe zi ce trece și cu fiecare zi în care nu reacționăm? Dacă răspunsul este NU, hai afară pe 15 mai 2024 să le spunem și conducătorilor (ASASINILOR ECONOMICI) de colonie treaba asta!

Suntem în stare de Legitimă Apărare

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • tomac 09.01.2024 22:27
  Două instrumente ne sunt necesare să scăpăm odată de proștii ăștia :
  - Ieșirea masivă la vot și alegerea altor partide , pe astea trebuie să le aruncăm la budă;
  - protestul pe toate căile, trebuie să le transmitem să se ducă dracului și ei și toate slugile lor netrebnice.
 • Tic 09.01.2024 22:34
  Distribuiți !
 • IC XC NI KA 10.01.2024 03:21
  TREBUIE acordul părinților elevilor minori, elevilor majori și profesorilor.

  Să spună NU când se supune la vot! Toți!
  Dacă spun da, să-și asume frauda furtului identității. Și-o asumă? Nu contează că nu au știut că se poate întâmpla asta sau orice al risc ..
  Ignoranța nu absolvă pe nimeni. Din contră dacă puteai să știi și nu ai știu e și mai grav! Nota bene!

  Oricum nu se poate implementa fără acord. Cei care vor vota NU, nu vor putea fi obligați. Nu există nicio prevedere legală care să-i oblige/sancționeze dacă nu acceptă!
  Din contră. Datele biometrice sunt DATE CU CARACTER PERSONAL protejate de GDPR, Conștiința României/Tratate internaționale ca drept la viața privată/intimă.. e un dr. fundamental/garantat!

  Fraților, dacă nu ne conectăm la Dumnezeu, ne conectăm la satana și la toți slujitorii săi. E f simplu. Ori, ori. Atât.
  Tertium non datur.
  Să spunem NU!

  Doamne, miluiește.
 • gigelfrone 10.01.2024 12:32
  Nici nu-mi fac probleme, o sa fie implementat in toate scolile mai devreme sau mai tarziu, nimeni nu se va opune. Mi-am pierdut speranta in asa zisa trezire, lumea doarme profund in "ghete". Nu pot sa ma prefac ca n-am vazut ce s-a intamplat in pandemie. Cum s-au dus la vaxxat sa intre-n Mall si cum veneau la proteste antiMASCA cu masca pe bot de frica amenzii. Din fata tastaturii toti suntem liberi, toti facem ceva, toti cautam adevarul, dar, de fapt, doar 5% fac ceva cu adevarat.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires