VIDEO ÎN DIRECT: IPS Teodosie, invitatul special al noii Conferințe ActiveNews - Starea de Libertate, susținută la Constanța, Joi, 10 August 2023, ora 16.00, la Hotelul Continental Forum, cu tema ROMÂNII vs MAREA RESETARE

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 VIDEO ÎN DIRECT

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, ierarhul Bisericii Ortodoxe Române care a ținut vie flacăra rugăciunii neîncetate și a Sfintei Liturghii, zilnic, în timpul perioadei în care românii au fost jupuiți ilegal și inuman de drepturile lor inalienabile, este invitatul special al celei de a treia Conferințe naționale organizate de publicația ActiveNews împreună cu organizația civică Starea de Libertate, pe tema ROMÂNII vs MAREA RESETARE sau cum să ne păstrăm și apărăm normalitatea.

Alături de IPS Teodosie vor vorbi: Pr. Dr. Ștefan Mindea, celebrul neurochirurg de la Stanford revenit în România și hirotonit preot în 2020 la Văcăreștii Noi, Dan Grăjdeanu de la Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință, Dr. Anca Nițulescu, de la Asociația Medici pentru Consimțământ Informat - care va vorbi despre noua „Strategie de Vaccinare” a populației -, Dr. Adrian Cacovean, absolvent și de Teologie, cunoscut și ca editorialist ActiveNews, Marcel Bouroș, de la Fundația și Școala Sfinții Martiri Brâncoveni, artista lirică Alexandra Spireanu, de la Calea Neamului, Marian Dumitru, jurnalist și activist civic, cunoscut și ca Omul cu Coasa din Galați, și organizatorii, filosoful și antreprenorul Pompiliu Diplan de la SDL și jurnalistul Victor Roncea de la ActiveNews,

Conferința publică va avea loc Joi, 10 August, începând cu orele 16.00, la Sala Prestige a Hotelului Continental Forum din Constanța, Strada Mircea cel Bătrân Nr 39 B - 41, iar Intrarea este Liberă. Vă așteptăm!

La Conferințele de la Cluj și Brașov au luat parte, între alții, avocatul Florentin Țuca de la Casa de Avocatură Țuca Zbârcea și Asociații, cunoscuta jurnalistă Olivia Steer, militantul civic Mihai Tîrnoveanu, profesorul Florin Palas, preoții Amfilohie Brânză și Claudiu Melean, și medicii Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Paul Alexandru și Damian Baciu, alături de organizatori, Pompiliu Diplan de la SDL și Victor Roncea de la ActiveNews.

Seria Conferințelor continuă cu Bacău, Iași, Suceava, Oradea, Alba Iulia, Timișoara, Târgu Mureș, Craiova și București.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Andri 07.08.2023 19:28
  Crestinii care nu adera la principiile sataniste LGTBQZetc si nu vor aproba pedofilia, vor fi exclusi din societate


  UN Chief: Christians Who Don’t Accept MAPs Will Be Excluded From Society

  The United Nations has warned Christians that if they do not fully embrace the legalization of pedophilia, they will be excluded from participating in society.
  In a disturbing new declaration, UN expert Victor Madrigal-Borloz says religious freedom can only be tolerated if religious people fully embrace the globalist agenda, including radical LGBTQ+ ideology.

  The LGBTQ+ ideology the UN is pushing originates from a report issued earlier this year that calls for the decriminalization of sex between adults and minors.

  https://thepeoplesvoice.tv/un-chief-christians-who-dont-accept-maps-will-be-excluded-from-society/#disqus_thread
 • Quo vadis 10.08.2023 18:13
  Apai, eu nici nu doresc sa particip intr-o societate draceasca, asa cum o proiecteaza acesti satanisti. Meglio solo che male accompagnato.
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență