Mihai Tîrnoveanu: Treceți Batalioane române Carpații! La Sfântu-Gheorghe, de 1 Decembrie!

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Calea Neamului se mobilizează cu toate forțele pentru ridicarea Tricolorului Românesc în Inima Țării!

Avem nevoie de sprijin logistic pentru tot ce înseamnă organizare din partea noastră, în paralel și în completarea manifestărilor oficiale. Dați-ne muniție în contul Asociației Calea Neamului (BRD:RO62BRDE080SV52855930800).

În bătăliile pentru Covasna si Harghita ne-am născut ca Asociație. Aici, în și pentru Inima Țării am purtat primele lupte din 2014 încoace. Am susținut toată acestă baricadă identitară prin multe lucruri, dar cel mai important fapt a fost acela de a mobiliza aici energii românești din întreaga țară, de la Botoșani până la București, de la Iași până la Craiova, din toate punctele cardinale ale României.

De aceea mi-am și atras ura structurilor străine. Dar această ură nu mă interesează, mă interesează însă dragostea de frate către frate, de soră către soră de sânge și credință, care vine dinspre cele mai îndepărtate sate și orașe ale noastre spre Inima Țării, care, singură, nu poate să bată!

Mă interesează în modul cel mai acut cu putință ca o lacrimă sau un licăr de bucurie ce izvorăște din ochii unui român din Covasna să fie pe obrazul altui român din Galați, Bacău Timișoara, Ploiești, Pitești sau din Italia, Spania, Anglia, America, de oriunde din lumea asta mare. Aici este solidaritatea. De aceea tot ceea ce înseamnă structură maghiară din Covasna și Harghita se revoltă când vin români "din afară" la Sfântu-Gheorghe sau Târgu-Secuiesc de exemplu.

Nu, nu noi suntem "din afară", ci ei sunt din afara spațiului românesc, slujind politica autonomiei teritoriale pe criteriu etnic coordonată direct de guvernul de la Budapesta.

Să nu vă lăsați, ne-a spus o doamnă de departe. Nu, nu ne vom lasa, căci asta este viata noastră și nu, nu suntem singuri, nu suntem spice, ci mănunchi!

De Ziua Națională, Prezent la Sfântu-Gheorghe!

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Mihai Cantuniari 29.11.2023 08:45
    Lauda tie (si voua tuturor din jurul lui), frate Tirnoveanu. Daca ar fi multi ca tine si ca voi, altfel ar arata obrazul Romaniei si alta politica s-ar face spre binele Tarii.
Ultima oră

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89