VICTORIE SPECTACULOASĂ A AUR. Partidul lui George Simion este pe locul 2, după Partidul Comasaților PSD-PNL. Cioloș și Șoșoacă - OUT! Nicușor Dan recâștigă Primăria Capitalei. Simion: SĂ APĂRĂM VOTURILE - VIDEO. Piperea: SUNTEM 2 MILIOANE!

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2024. Alianța PSD-PNL a câștigat 54% din voturi, partidele lui Cioloș și al Dianei Șoșoacă nu au trecut pragul. Alianța PSD-PNL a obținut peste jumătate din voturi la alegerile europarlamentare 2024, conform rezultatelor din singurul EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

Rezultatele difuzate de Antena 3 CNN, duminică, la ora 22:00, arată astfel: PSD-PNL a obținut 54% din voturi, AUR 14%, Alianța Dreapta Unită, ADU 11% UDMR 5%, SOS România 3% , REPER 3%, PUSL 2%.

ACTUALIZARE - Într-o transmisie în direct, George Simion afirmă: SĂ APĂRĂM VOTURILE. Piperea: SUNTEM 2 MILIOANE! MULȚUMIM, ROMÂNI! VIDEO:

REZULTATE CAPITALĂ ȘI SECTOARE:

BUCUREȘTI

Primar general Bucuresti Nicusor Dan - 45

Gabriela Firea - 24

Cristian Popescu Piedone – 13

Sebastian Burduja - 10

Mihai Enache – 4

Sosoaca – 3

Altul - 1

Primar Sectorul 1

Gheorghe Tuta – 41

Clotilde Armand – 41

Ramona Ioana Bruynseels – 6

Liviu Negoiță – 5

Daniel Tudorache – 5

Altul - 2

Primar Sectorul 2

Radu Mihaiu - 43

Rares Hopinca – 43

Iolanda Bughiu – 10

Andrei Golgotiu – 4

Primar Sectorul 3

Robert Negoita – 51%

Stefan Judele – 24%

Ana-Maria Ciceală – 17%

Altul - 8%

Primar Sectorul 4

Daniel Baluta – 59%

Paul Ene - 20%

Dragos Catalin Teniță – 8%

Matei Ștefănescu -7%

Altul - 6%

Primar Sectorul 5

Vlad Popescu Piedone - 38%

Adrian Vigheciu – 20%

Daniel Vanghelie – 5%

Lidia Vadim – 10%

Paul Dimitriu – 20%

Altul - 7%

Primar Sectorul 6

Ciprian Ciucu – 71%

Ana Mihaela Ștefan (ADU) – 13%

Monica Iagăr – 6%

Daniel Tulugea – 3%

Ana-Maria Cristina Bordianu – 2%

Bogdan Daniel Pintileasa – 2%

Valentin Florea - 2%

Altul - 1%

Partidele și candidații independenți s-au aflat pe buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare 2024 în următoarea ordine:

    • 1. Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR);
    • 2. Alianța Electorală PSD PNL;
    • 3. Partidul Reînnoim Proiectul European al României (REPER);
    • 4. Alianța AUR;
    • 5. Partidul Umanist Social Liberal (PUSL);
    • 6. Alianța Dreapta Unită USR - PMP - Forța Dreptei;
    • 7. România Socialistă;
    • 8. Partidul România Mare (PRM);
    • 9. Partidul Patrioților;
    • 10. Partidul Alternativa Dreaptă;
    • 11. Partidul S.O.S. România;
    • 12. Partidul Diaspora Unită;
    • 13. Candidat independent - Puala-Marilena Pîrvănescu;
    • 14. Candidat independent - Vlad-Dan Gheorghe;
    • 15. Candidat independent - Nicolae-Bogdănel Ștefănuță;
    • 16. Candidat independent - Dumitru-Silvestru Șoșoacă.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (30)
  • Iuliparte 09.06.2024 22:15
    Asta seamana cu victoriile lui Stefan cel Mare: A castigat, dar trebuie sa plateasca tribut :D
  • Radu Comsuta 09.06.2024 22:28
    Adevăr grăit-ai !
  • Mihai_T ► Radu Comsuta 10.06.2024 09:00
    Nu a zis chiar corect. În perioada de glorie a domniei lui, nu au plătit tribut. Mai spre sfârșit au plătit.
  • Wolf Edmond 09.06.2024 22:51
    Sondajele au arătat întotdeauna ce se dorește să fie, niciodată ce este în realitate. Mai ales în țara noastră. Nu spun cine sunt cei care doresc. Sondajele și estimările au rolul de a influența nu doar votul ci, în multe cazuri, ce trebuie anunțat după numărătoarea voturilor. Vedem mâine.
  • dejuan 09.06.2024 22:56
    Sondaje si eforturi securistice: Burduja era la 5%. Pieleanu securistul a putut sa-l dubleze la 10%. Va dati seama ce de cifre fabricate. Asteptam acum performantele STS-ului la numaratoare!
    (Cele 3 milioane de CNP-uri de manevra.)
    Cum a scris Dragnea: "vor fi din nou falsificate".
  • Passagero 09.06.2024 23:25
    Daca au iesit pe 2, care-i "victoria spectaculoasa" ?
  • Passagero 09.06.2024 23:56
    Deci strutzo-camila soboala PSD-PNL a luat 54%? Rezultatul mi se pare dubios, sau poate romanii sunt tot cu ochii inchisi.
  • Thermidor 10.06.2024 00:03
    Noi nu am avut alegeri libere de 20 de ani, adica de la aderarea la NATO. O privire mai atenta dezvaluie ca stapanii straini ai tarii au decis sa planteze cancerul USR acolo unde trebuie. Iar metastaza va veni cand trebuie. Nu avem nici cea mai mica sansa de suveranitate.
  • Passagero 10.06.2024 01:13
    Cancerul USR a fost plantat cu bani de $oro$ care a gasit jeguri romanesti fomiste, la unguri de ce nu i-a mers?
  • Thermidor ► Passagero 10.06.2024 02:12
    La unguri nu au dorit inca Puterile Private (Rothschild). Dar nu te lasa pacalit, Orban e vaccinist (prin asta a dovedit ca e de-al lor). Ciuma se intinde treptat, nu brusc. Revenind la alegeri, simptomul cel mai clar al fraudei este scorul strans. De fapt, nu e niciun scor strans, Sistemul creeaza suspansul si da cetatenilor impresia victoriei inexorabile, la mustata, si cu atat mai rasunatoare, a Raului. Un Rau care va cuprinde tot.
  • Passagero ► Thermidor 10.06.2024 09:38
    Da, este un argument plauzibil, poate si din cauza ca ungurii sunt verii si pretenarii khazarilor care au intrat impreuna cu ei in Ardeal.Poate asa se explica faptul ca Horty n-a patit nimic pentru ce a facut, nu este pomenit ca "anti-semit", iar statul ungar nu este invinuit de hologhe$eft, asa cum suntem invinuiti noi. Mi-a sarit in ochi aceasta "protectie" aplicata ugricilor de ashkenazi.
  • Tic 10.06.2024 14:40
    Chiar de mai înainte, de când a fost furat Corneliu Vadim Tudor la prezidențiale și PRM.
  • Mihai Cantuniari 10.06.2024 06:22
    ActiveNews se bucura degeaba. Nu e nici o victorie a AUR in rezultatele avansate de exitpolluri. Desigur, acestea sunt aproximative sau manipulate la greu, insa un adevar tot reiese din ele: comasatii (ce nume oribil!) conduc detasat. Duminica Orbului bis. Imi e peste mana sa comentez asemenea rezultate intristatoare. Chiar daca scorul nu este de 54 la 14, chiar daca va fi partial modificat, sau chiar mult, rezulta aceeasi concluzie: oamenii au ramas orbi. Sa le fie de bine, dar trag o Tara dupa ei, o Tara care ar fi meritat altceva. Victoria adevarata este cea din Franta, acolo multe se vor modifica radical: piticul politic Micron va deveni mult mai mic. Dar la noi?? Nu se schimba nimic. Tot pe loc pe loc pe loc sa rasara nenoroc.
  • Aljones 10.06.2024 06:38
    Ne bucuram ca niste copii mici . Chiar nu sa prins lumea ? Voturile? Conteaza Cine le numara , Nu Cine voteaza . Aceiasi vrajeala ca la alegerile din america in 2020. Mie scarba de ei. Au puterea in mana . O alta manevra ieftina. Europa ne calareste, America la fel . Nu vor ei ca tocmai acum in prag de razboi mondial Sa le strici treaba . Istoria se repeta. Dumnezeu cu mila.
  • Passagero 10.06.2024 09:41
    Cum adica, Dumnezeu cu mila? Dumnezeu n-a zis sa fim prosti, indiferenta si ignoranta sunt considerate pacate.
  • vasile grozav 10.06.2024 07:09
    Păcat. Se confirma, încă odată, votul de la Referendumul pentru familie. Cam aceeași cifra a votat și acum pentru suveranisti. Romanii asta au dorit și aceasta au votat. Se pare ca au uitat cât de nocivi au fost și PSD-istii și PNL-istii și Forță Dreptei în pandemie sau cât de nocivi au fost și sunt pentru viitorul tarii. Se confirma ca tot circul pe care l-au făcut pentru Ucraina si-l vor face are adeziunea lor. Despre restul nu are nici un sens ca să mai discutam. Pact. Era un moment favorabil.
    PS. Îmi pare sincer rău că AUR a fost foarte discret, în campania electorala, în privința agendei UE. Nu au știut sau nu au dorit sa abordeze în forta toate aberațiile UE și nici nu nu marșat pe ideea neutralității în războiul din Ucraina. Sa speram ca ceva nu a fost și nu este putred în Danemarca. Experimentul România continua. SUA și UE pot fi mândri de noi. Colonia merge mai departe in cântece de fanfara și imnuri de bucurie.
    Am afirmat, înainte de alegeri, ca Fritz, Clotilda și Mucusor vor fi iarăși primari. Sunt convins ca nu am greșit. La fel s-ar putea întâmpla și cu Brașovul. La Alba Iulia primarul USR a trecut la Liberali și acum e iarăși primar.
  • Mars.60 Stefan 10.06.2024 15:47
    Nu AUR a fost foarte discret, ci alta institutie menita sa aduca "bucurie" pe tot mapamondul: francmasoneria, institutia CEA MAI DISCRETA de "utilitate" publica care astazi e (sigur si eficient) in toate. Si la care nimeni nu se mai gandeste, spre "intristarea" si "nefericirea" ei, sa-i multumeasca pentru "discretie", decat copiii ei de suflet, Mucusor de pe scaunul de la primarie, Fritz, Clotilda si restul circului din corporatia "societatii deschise" RO.Ltd.
  • bo 10.06.2024 07:26
    Este ilogic: oamenii au iesit masiv la vot sa voteze impotriva PSD+PNL, si castiga PSD+PNL.
  • Elisabeta 7313 10.06.2024 08:34
    Cum adică e o victorie? CINE a câștigat?! Tot sistemul securiștii, care- abia acum a deschis ochii românilor care vor să VADĂ și să ACCEPTE- a impus aceiași criptocomuniști cu clonele lor . Care clone sunt acoperitori de violatori.Degeaba au destul de mulți avocați. Vor acționa la Bruxelles așa cum vrea "gunoiul" șef ( citat din domnul Dumitru Coarnă) E bine că Lazarus și doamna senator Șoșoacă vor fi prezenți în parlamentul european. Numai așa vom afla adevărul, așa cum au făcut-o dintotdeauna. PS. Sunt nespus de curioasă dacă părerea mea va fi publicată. Nu de alta, dar, se vede treaba că TOȚI- dar absolut TOȚI- jurnaliștii au o " simpatie" nemărginită pt "supremația" bărbaților.
    PPS. În toate partidele așa-zis câștigătoare ponderea bărbaților pe listele de alegeri sunt prezenți bărbați cu 99%. Excepție făcând SOS România . Acesta este adevărul
  • Passagero 10.06.2024 09:46
    Bine ca am inceput s-o dam acum si pe discriminarea de gen, asta mai lipsea, mai multe fomei politiciste si mai putine mame, unde nu-i cap, vai de tara !
  • Elina 10.06.2024 11:42
    Aoleu, sa nu incepem! Victimizarea asta cu femeile.... Daca ar fi mai multe femei in functii, chiar credeti ca ar fi o lume mai buna? Sa fim seriosi
  • Passagero 10.06.2024 09:47
    Si totusi mi se pare ceva dubios, astept sa apara mai multe date.
  • C-G 10.06.2024 09:47
    Am scris aseara un scurt comentariu, care nu a aparut nici acum.
  • Mihai Cantuniari 10.06.2024 14:12
    Victoria este in Franta. Acolo acum se scrie istorie. La noi, comasatii au primit sprijinul total si neconditionat al Serviciilor comasate (romanesti si straine, mai ales straine) si se scrie... stagnare. Alegerile din Duminica Orbului bis sunt un mare ffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssss. Imi dau seama cum ranjeste de bucurie Hardaul cu Ficus. Vorba lui: ghinion.
  • Mars.60 Stefan 10.06.2024 15:03
    Stagnare, ati exprimat perfect starea de fapt stabilita de francmasoni in Romania de dupa '89.
    Stagnare pe toate planurile, nici demografic nu mai crestem in tara, dimpotriva, pierim ca neam.
    E adevarat, e mare bucurie in toate lojele.
  • rekk 10.06.2024 20:14
    Îmi e foarte clar că Serviciile au „numărat” voturile până la limita la care românii le-ar fi sărit în cap, strigând că toată lumea a votat AUR și că a câștigat... alticneva. Procentul AUR e făcut din pix, cum Doamne-iartă-mă să treacă mizeria aia de PSD + PNL de un eventual procent de 15-20%?! Frauda de proporții sare în ochi!! Iar la alegerile din toamnă ar trebui să se prezinte la vot întregul electorat român, cu mic, cu mare, ca să se evite dezastrul de acum. În plus, AUR ar trebui să pună la punct un sistem infailibil (oare există așa ceva?) de numărare paralelă a voturilor, ca să poată fi dovedită - măcar parțial - frauda asta colosală care, de altfel, se face întotdeauna și pretutindeni la alegerile așa-zis democratice.
    Însă stăpânii din Vest ne-au negociat și ne-au vândut deja, așa că numai o mobilizare exemplară a poporului român, cu sprijinul și cu mila Domnului, bineînțeles, ar mai putea să schimbe ceva în bine pentru noi. Este că cer un miracol? :((
  • Mars.60 Stefan 11.06.2024 11:37
    Exact. Asa se face mereu din '89 si pana azi ca sa se mentina mereu la putere fratii cu sortulete raspanditi prin toate partidele si structurile statului "roman" sau prin ambasadele "prietene". Fratii zidari se ajuta unii pe altii si la bine si la greu prin orice mijloace, ei nu au frontiere, scopul lor fiind crearea statului unic global si a noii lor ordini mondiale fara crestinism din haosul generalizat la care fiecare-si aduce contributia promovand agenda demonica globalista. Asta inseamna "marea resetare" a demonicului klaus schwab.
  • INJECTIA FINALA 11.06.2024 10:15
    REKK

    SUBSCRIU , FRATE
  • INJECTIA FINALA 11.06.2024 10:19
    Excelente comentarii .

    Hristos a înviat !
  • INJECTIA FINALA 11.06.2024 10:33
    După ce l'a "ucis" pe tatăl ei, vicleana, trădătoarea tuturor valorilor creștine și naționale, mărginita Marine Le Pen a oferit toate cheile casei Franța dușmanilor săi cei mai cumpliți, ocultei franceze și stăpânilor globaliști.

    Singura speranță rămâne, ca și în România, Națiunea, poporul, , baza activă, sinceră, luptătoare din care , cu ajutorul lui Dumnezeu, se vor găsi, POATE, câteva elemente de valoare capabile să schimbe ceva în sistemul putred, corupt până la os, actual...

    Principalul, aici, nu e victoria, ci lupta, nevoința, jertfa, lacrimile, dragostea, speranța și credința.
    Și recunoștința pentru toate darurile primite de la Dumnezeu în fiecare zi, în fiece clipă.

    Biruința adevărată este doar mântuirea. Individuală și a tuturor Națiunilor.

    Să luptăm pentru fericirea veșnică, fraților și surorilor!

    Neapărat, cu orice preț!

    Slavă Domnului pentru toate!
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO