George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

De Andrei Nicolae  /  

George Simion, alături de Alveda King, nepoata lui Martin Luther King, la conferința Make Europe Great Again/ Facebook

George Simion, alături de Alveda King, nepoata lui Martin Luther King, la conferința Make Europe Great Again/ Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele AUR George Simion a declarat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului unde are loc Conferința Internaționale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel Ciolacu a glumit spunând că este rușinos să fii moldovean și n-ar trebui să-i spunem moldovean. „Am râs cu toții. Nimeni nu a spus că prim-ministrul ar fi rasist. Știm cu toții că a fost o glumă. Nu este moldovean, probabil este Rrom”, a adăugat liderul AUR. El a precizat că "toți ar trebui să fim mândri de originile noastre". "Nu e nicio rușine să recunoști ceea ce ești cu adevărat!”, a transmis președintele AUR.

„Noi, românii, suntem cunoscuți pentru că luptăm pentru libertate. De aceea în 1989 am avut Revoluția noastră, iar, cu doi ani în urmă, eram ultima țară din Europa care lupta împotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de muncă. N-a fost o luptă ușoară. România rămâne încă una dintre cele mai libere țări din Europa. Și spun asta cu tristețe. Aici, la noi, încă se poate glumi fără ca cineva să fie jignit sau acuzat că nu este corect politic. Așa că, în zilele în care sunteți aici, vă rog glumiți pe orice subiect, nu veți fi persecutați! Aceasta este normalitatea! De pildă, zilele trecute, prim-ministrul nostru a glumit spunând că este rușinos să fii moldovean și n-ar trebui să-i spunem moldovean. Am râs cu toții. Nimeni nu a spus că prim-ministrul ar fi rasist. Știm cu toții că a fost o glumă. Nu este moldovean, probabil este Rrom. Îi iubim pe frații noștri și surorile noastre de etnie rroma, pe prietenii noștri maghiari, pe compatrioții noștri turci și greci, pe toți cei a căror inimă bate pentru România. Toți ar trebui să fim mândri de originile noastre. Nu e nicio rușine să recunoști ceea ce ești cu adevărat!”, a afirmat George Simion, potrivit News.ro, preluată de Realitatea.net.

Marcel Ciolacu s-a scuzat azi în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!" iar internetul e plin de poante pe tema aceasta.

Simion a mai precizat că acest eveniment, Conferința Internaționale „Make Europe Great Again” are loc pentru a vorbi despre libertate, prosperitate și pace. Simion a adăugat că deși țara noastră a re o istorie grozavă, strămoși măreți, este membră a UE, în realitate românii sunt săraci și nu fac parte din aceeași zonă economică, fiind percepuți mai degrabă ca cetățeni de mâna a doua. „Adesea, între puținele idei promovate de Ambasada SUA și de Comisia Europeană despre România e cea potrivit căreia am fi niște sălbatici pentru că susținem că pruncii se nasc din dragostea dintre un bărbat cu o femeie”, a subliniat liderul AUR.

„Probabil v-ați întrebat de ce am numit această conferință „Make Europe Great Again”. Sigur, meritele îi revin lui Big Guy, Donald J. Trump. Nu numai America, ci și Europa odinioară era măreață, dar nu mai este măreață. Eu sunt născut pe vremea comunismului, în 1986. Generația mea a crescut privind spre Europa de Vest, spre America ca un vis cu privire la lumea liberă, unde puteai găsi blugi, prosperitate, libertate de exprimare și democrație. Avem o istorie grozavă, avem strămoși măreți, iar acum încercăm să ne imaginăm ca fiind membri prosperi ai Uniunii Europene, dar realitatea este că suntem săraci și nu facem parte din aceeași zonă economică, ci suntem percepuți mai degrabă drept cetățeni de mâna a doua. Adesea, între puținele idei promovate de Ambasada SUA și de Comisia Europeană despre România e cea potrivit căreia am fi niște sălbatici pentru că susținem că pruncii se nasc din dragostea dintre un bărbat cu o femeie. Spun că nu este așa, că este o chestie culturală. Dar, aceleași entități cred că vacile distrug planeta și că n-am avem voie să spunem că astea sunt niște prostii. Putem fi iarăși ce am fost cândva. Nu lăsați pe nimeni să vă spună altfel, în special nu mass-media”, a completat el.

„Încă putem readuce lucrurile la normal, dar trebuie să începem prin a fi sinceri”, a continuat George Simion.

„Sinceri despre criza locuințelor, despre migrația necontrolată, despre scăderea natalității, despre pandemie și război. Toate aceste probleme majore despre care am fost atenționați în ultimii câțiva ani. Da, orașele noastre se transformă încet în ghetouri. Dar putem schimba lucrurile. Da, suntem inundați de imigranți ilegali. Iar asta trebuie să se oprească chiar acum. Da, scăderea natalității este o problemă majoră. Și trebuie să ne gândim la o soluție. Și asta cât de repede. M-am gândit și soluția mea este că am un baietel nou nascut, de doar 3 zile. Tocmai vin de la spital. După ani și ani în care au fost mințiți, oamenii vor adevărul, indiferent de cât de dur este acesta. Pentru ca o țară să prospere, oamenii ei trebuie să fie liberi. Liberi să vorbească, liberi să se închine, liberi să înceapă afaceri. Liberi să gândească. Deci, da! Suntem aici pentru a vorbi despre libertate, prosperitate și pace. Dar nu putem avea prosperitate și pace fără libertate. Deci, într-un fel, suntem aici pentru a vorbi în primul rând despre libertate. Putem fi iarăși ce am fost cândva. Nu este prea târziu. Nu dacă acționăm acum. Încă mai putem întoarce lucrurile. Dar trebuie să rămânem uniți. Toate conflictele dintre noi pe care le vedem în Europa și chiar în SUA în interiorul mișcării conservatoare cu siguranță nu ajută cauzei noastre comune. Fie suntem împreună, pregătiți să luptăm cu acești birocrați fără Dumnezeu, fie pierdem cu toții. Este atât de simplu”, a adăugat liderul AUR.

El a mai spus că alegerile care se apropie cu pași repezi cresc șansa de a reda puterea popoarelor noastre, în contextul în care avel lideri la nivel european care ne pot uni. „Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński”, a afirmat președintele AUR.

„Pe cei mai mulți dintre noi, cei prezenți aici, ne așteaptă un an important. Alegerile se apropie cu repeziciune și, odată cu ele, sunt tot mai mari șansele noastre de a reda puterea popoarelor noastre. Avem lideri la nivel european care ne pot uni. Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński. Prefer să-i urmez și să am încredere în ei, ca aliați ai națiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer și în rețeaua ei mincinoasă. Aș propune, la sfârșitul acestei conferințe, ca toate partidele din toate cele 27 de țări din Europa să semneze o declarație de a nu o vota pe doamna Ursula von der Leyen ca următoarea șefă a Comisiei Europene. Ar trebui să ne asumăm cu toții acest lucru. Poporul polonez, poporul român, poporul maghiar, poporul bulgar, slovacii, toți am fost prinși între vremurile sovietice, între comunism, iar acum între liberalism și globalism. Și sper că prin această conferință, prin eforturile noastre unite și prin multă muncă, vom reuși să ne găsim drumul spre normalitate, spre credință, spre familie”, a conchis Simion.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, la Timișoara că „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. El a revenit ulterior și a explicat că este „moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean, iar mama sa era din Tecuci. „Deci departe de mine sa jignesc pe cineva. Văd ca s-a interpretat o glumǎ pe care am făcut-o în Timișoara și unii încearcă să o speculeze politic. Nu a fost nimic peiorativ. Dacă cineva s-a simțit jignit îmi cer scuze, nu asta mi-am dorit”, a adăugat liderul PSD.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre Tratatul OMS - Dr. Anca Nițulescu în dialog cu Dr. Meryl Nass (SUA)

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • Radu Comsuta 27.04.2024 22:38
    Am avut zilele acestea o experiență în jurul corectitudinii politice care mi-a lăsat un gust amar. Am un prieten american în București. Suntem prieteni de mulți ani. Ține la mine, mă apreciază, mă consider ca fratele lui și invers, dar când e vorba de felul lui de a fi american correct politicaly, pe mine mă exasperează.

    E stabilit de câțiva ani în București și se crede mare goangă că a ajuns să cunoască multă lume influentă pe la guvern și prin alte institute, cu care se tot laudă. Eu îl cred. Dar ce-l sâcâie pe el cel mai tare este că rămân puțin impasibil când îmi arată cum s-a pozat el cu nu știu ce mare mahăr din parlament. Cu un știu ce șef mare mahăr din SRI. Eu îl cred că are legături cu persoane influente că americanii au acum un deget vârât în daravera internă a tuturor statelor lumii, dar sunt oameni și aceștia și peste toți e Dumnezeu. Azi ești mare goangă, mâine se întoarce roata și ești un neica nimeni în stradă. So, big deal! Dar pe el îl supără că nu am expresia aia de uimire: ”Realy? Is that so? Don’t you say that man! Realy? Unbelivebel”. Înțelegeți voi... sheet like this.

    Și spunându-i că am vrut să îmi fac niște investigații medicale mai aprofundate in București, și i-am spus despre ce și cum, s-a supărat iarăși că nu i-am cerut lui ajutorul. Că mă punea el în legătură cu niște specialiști de primă mână, obțineam rezultatul analizelor mult mai repede, plăteam mai puțin, etc. Mi-a dat de înțeles că e supărat că am făcut totul de capul meu și cum nu sunt eu specialist, cine știe unde am ajuns să mă tratez și dacă nu cumva îmi pune cineva diagnosticul greșit. Dar asta m-a cam supărat deja puțin pe mine. Și când i-am zis: ”Uite ce e, ma’ man, tu esti de câțiva ani in București, ok, dar eu trăiesc de o viața în țara asta și știu cum merg lucrurile și mă descurc și eu, stai liniștit, că nu mor fără ajutorul tău...”, știți ce mi-a zis? ”Uau, ce mi-ai spus tu acum e foarte rasist”. Am rămas cu gura căscată? Ce-o fi fost rasist în asta? Ăștia chari văd rasiști peste tot, cum vede Ciloacu putiniști la fiecare al doilea român al țării? În fine i-am dat pace.

    Printre discuții la o cafea Sturbuks care a trebuit să fie un ”amerecano”, că am zis să servesc și eu ce servește el, deși mie mi s-a părut un pișvasăr, mi-a mai spus că într-una din zile o doamnă care îl cunoștea și ea bine, i-a zis o altă chestie incorectă politic: că dacă e de atâția ani în România cum de nu a învățat și el puțin limba română? Americanu meu s-a ofensat așa de tare că mi-a zis, ”Dude, asta a fost o chestie foarte rasistă”. Păi da,,..indubitabil. Și mi-a explicat cum în nebunia lor, de Statele Sovietice ale Americii, dacă el i-ar fi spus unui spaniol că trăiește de atâta timp în SUA și nu a învățat sau nu l-a auzit vorbind engleza, de a doua zi nici nu mai avea servici!! Păi de aia nici nu cred că o să pun piciorul vreodată pe acolo, și ca turist și orice altceva. Cred că în 24 de ore o să fiu arestat pentru o ”crimă” incorectă politic comisă cu atâta sânge rece.

    Deci oamenii ăia trăiesc acolo cum trăiau rușii în URSS. Sărmanii oameni sunt de plâns, dar tot ca homo sovieticus, li s-a impus un asemenea stil de viață anticreștin, antiuman, o reeducare în gen Pitești și o condiționare zilnică după ortodoxia corectă politic, încât nici nu-și dau bine seama că de fapt sunt într-un gulag spoit în culorile libertății. Deși e greu să ascunzi evidența.

    Mai apoi în ziua următoare am fost la un restaurant specific indian, tot în București. A fost cu totul altceva. Din ce mi se pare mie indienii (și nu mă refer aici la piele roșii) sunt cei mai respectuoși oameni dintre străini cu care românii s-ar înțelege perfect oriunde și oricând. Nu au pretenția că-s cineva la tine acasă, ca și americanii pentru că dacă din New York se dă ora exactă în lume, atunci au pretenția ca oriunde ar fi, totul să meargă după stilul lor de viață. Au un fel mai așezat, mai aparte dar cel mai important mi se pare a fi că sunt foarte politicoși, sunt dispuși să te asculte și înțelegători. Când am intrat în restaurantul lor, d-l de la recepție m-a întâmpinat cu o română foarte clară. Nu au fost nici un fel de dificultăți de înțelegere. A venit apoi un prieten de-al chelnerului indian care vorbea o română și mai bună decât el. Apoi a venit un român cu un prieten de-al lui, străin, ca să mănânce prima dată mâncare indiană, și a avut loc o discuție prietenoasă într-o atmosferă foarte cordială. I-am spus chelnărului din restaurant la plecare că sunt deja familiarizat cu mâncarea indiană, pentru că fiind student bursier în Germania acum 17 ani, am stat șase luni de zile într-un cămin studențesc cu un coleg de cameră un indian. Mai era un bulgar cu noi, dar ăsta era cel mai străin. Nici nu te saluta când ieșea, și nici nu se uita la tine, de parcă nu eram vecini, și până la urmă eu și el trăiam amândoi în țări vecine. Era mai cumsecade indianu venit de la zeci de mii de km din Asia, cu care dealtfel m-am împrietenit în câteva zile. El era bucătarul apartamentului. Mă chema mereu la masă. Mâncam pui malsala și curry de câteva ori pe săptămână timp de șase luni. Era atât de condimentat puiul malsala, încât și după ce mergeam la baie urina mirosea a condimentul respectiv ce persista mereu în toată baia până ce a plecat el de acolo. Nu știu prin ce minune nu s-a întâmplat nimic cu ficatele noastre. Dar am înțeles apoi că pentru indieni condimentele puternice sunt considerate și un fel de medicament pentru organism. Acestea țin departe microbii și virușii, pentru că nu au bani pentru doctori care oricum sunt puțini la o populație de un miliard jumate.

    Aveam pe mine o geacă neagră, subțire, ca un matlasat negru, foarte stilată, și i-am spus că geaca respectivă am primit-o de la vecinul meu indian pentru că o cumpărase pentru el din oraș și îi era prea mare. Mi-a dat-o mie să văd cum îmi stă și mi-a zis că dacă îmi e bună pot să o păstrez. Mi-a venit perfect. Vreau să vă spun sincer că și după 17 ani mai port geaca asta cu mine și cred că e cea mai longevivă haină pe care am avut-o.

    Morala e ca-n versurile poeziei lui Vasile Militaru: ”Și atunci, te-ntreb pe tine: Care-i om și care-i câine?”
  • Just Talented 28.04.2024 17:11
    Buna ziua Stimate Domn. As dori sa va adresez câteva întrebări în ideea rezolvării unor probleme personale. Dacă doriți și dacă se poate.Cum as putea lua legătura cu Dumneavoastră pentru o discuție privată? Mulțumesc frumos
  • Radu Comsuta ► Just Talented 28.04.2024 23:02
    Îmi pare foarte rău dar nu vreau să discut probleme personale cu nimeni. Încerc să țin, cum zice americanu, ”a low profile”.
  • Carbid 28.04.2024 20:49
    Cred ca prietenul dvs e handicapat functional sau oricum, dar handicapat!
  • Radu Comsuta ► Carbid 29.04.2024 23:10
    :)))))
  • eu-noi 27.04.2024 23:43
    Frumos... M-a dus gandul la pilda samarineanului si la Scrisoarea 1 a lui Eminescu: "musti de-o zi, pe-o lume mica, de se masura cu cotul..."
  • Just Talented 28.04.2024 12:47
    Oricum amandoi sunteti de aceeasi etnie. Mai mult de atat daca ne spui cine este tatal adevarat al copilului "tau", promitem sa te votam:)))))
  • Ioan Nicolae 28.04.2024 14:03
    Felicitări pt. dl. George Simion și mult succes! Doamne ajută!
    În 1988 când eram student, m-am certat cu un coleg grec, care-i făcea pe americani cu ou și oțet… Eu îi spuneam ce ne-au făcut nouă rușii și că americanii sunt democrați, apără libertatea… Cât de prost am fost…, nu numai că ne-au vândut prin pactul Ribbentrop-Molotov, dar au fost și lași… când mureau românii prin păduri luptându-se și așteptându-i pt. că ne mințeau că vor veni, nu aveau demnitatea de a recunoaște adevărul. Acum când au avut ei nevoie de noi, au venit… Popor mai mândru decât americanii, n-am mai văzut…
    Doar bunul și milostivul Dumnezeu ne mai poate salva! Doamne ajută!
  • viorel craciun 28.04.2024 16:31
    Referitor , la articol domnul RADU COMSUTA , adevar graiti , sub forma " metaforica " privind " conversatii de cafenea ". da si la la " Marea democratie mondiala " CU ALESUL LOR " OBAMA " privind situatia lor cu democratica privind dreptul cetatenesc de a candida si a fi ales , indiferent de " etnie " s-a demonstrat prin " rezultate nationale si mondiale " privind " ALESUL YES-MEN DEMOCRATIC " la ei , in felul lor , la noi in felul nostru " prin etnia " asa zisa " defavorizata roma " , dar asa este in " DEMOCRATIE " voi alegeti , noi decidem " YES MENUL " nostru si la americani , si la romani si peste tot .Restul " cu ce va alegeti voi alegatori democrati " dupa " ramane de vazut .Sincer dupa Iiescu , primul " PRESEDINTE DEMOCRAT " tot cu sorginte roma cu toate rezultatele lui de 30 si ceva de ani ( baza acumularii primitive de capital fara scrupul ) de ce sa nu avem un alt " PRESEDINTE DEMOCRAT " rom , care sa " FUNDAMENTEZE BAZA DIN ANII 90 " PE LEGI TEMEINCIE PRIVIND CONTINUTIATEA " ACUMULARII DE CAPITAL ROME " de data aceasta privind " LEGEA " ca la " OBAMA " la americani cu continuitate " BIDEN " , este firesc si normal " CA AGONISEALA TRECUTA INFRACTIONALA " sa fie acum continuata " LEGAL " Vorba crestineasca " BANUL ESTE OCHIUL DRACULUI " cu intrebarea " crestineasca " DAR CINE ESTE DRACUL ?
  • Quintessence 28.04.2024 20:18
    Adevărul despre "Martin Luther" King, Civil Rights Fraud and Communist Saboteur
    https://archive.org/details/TheBeastAsSaint-TheTruthAboutMartinLutherKingJr

    ***

    Trump says he would rather have @JoeBiden than
    @RobertKennedyJr as President and claims RFK Jr’s “views on vaccines are FAKE”
    https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1784095282919100682


    ***
    The Great Replacement is no longer a theory - it’s reality. White Europeans are being replaced in their own countries at an ever accelerating rate and it will mean the end of our civilization if we don’t turn things around.

    https://twitter.com/EvaVlaar/status/1784264775574188371
  • INJECTIA FINALA 29.04.2024 00:57
    Radu Comsuta

    Frate, pentru probleme de sănătate, de orice natura, poți găsi sfaturi pertinente, extraordinare , în cartea Dr Robert Morse : Ghid fundamental de sănătate, în pdf gratuit.
    Are și sute de video pe YouTube.

    El rezumă cartea intr'un interviu cu Estelle Sovanna (excelent).

    Elevul lui, Thierry Casasnovas, oferă pe saitul lui :
    rgnr.tv
    1300 de video GRATUITE despre sănătate, medicină alternativă...
    Casasnovas este unul dintre cei mai cunoscuți terapeuți pe plan mondial, totalizând 120 de milioane de vizualizări!!!

    Dr Vernon Coleman cu cele 2 situri:
    vernoncoleman.org
    Vernoncoleman.com
    oferă și el o multitudine de sfaturi excepționale.

    "Eau de mer: mystere et guerison"
    Video de 1h14, secretele pe care ni le ascunde big pharma de un secol...

    Părintele Ghelasie Gheorghe:
    Rețetele medicinei isihaste, în librărie sau în pdf gratuit.

    Doamne, Ajută!
  • Radu Comsuta 29.04.2024 23:12
    Mulțumesc mult pentru informații și pentru promptitudine!
    Dumnezeu să vă binecuvinteze!
  • INJECTIA FINALA 29.04.2024 15:24
    QUINTESSENCE:
    Trump says he would rather have @JoeBiden than
    @RobertKennedyJr as President and claims RFK Jr’s “views on vaccines are FAKE”
    https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1784095282919100682

    AM citit și m'am speriat
    Trump e la creier vaxxinat
    Crede 'n vaxxuri, il preferă, la o adică pe Biden, în locul lui Kennedy Junior...care se opune vaxurilor din totdeauna.

    După ce a votat ajutorul militar masiv pentru Israel
    I'a căzut peruca, "regele" e chel
    Decât președinte, mai bine chel
    Ner, bucătar la MC Donald
    Că 'I place furajul fast food

    Idealul lui pt a face America Great Again:
    Un MC Donald (Trump), la fiecare colț de stradă unde Americanii să servească sandvișurile morții înmuiate în seruri experimentale...

    În timp ce avioanele pline de bombe, votate de el, bombardează copiii creștini și musulmani în Gaza...

    Pe scurt :
    - Trumpeta Apocalipsei vrea sa'i ucidă pe Americani, la ei acasă, prin vaxxinare

    - să 'I macelarească pe palestinieni la ei acasă

    - să fie, pro viață, pt a oferi cât mai multă carne de tun lui big pharma ...

    Ce dezastru, ce tragedie
    Omul ăsta e șantajat până la chelie

    Kennedy Junior e și el pro Sion
    Dar pare mai bun decât Biden și Trump...

    Ca și bietul șantajat Simion
    Pe care Aur , ca să câștige,
    trebuie sa'l arunce, că 'i un pion
    Trădător, o coadă de topor


    Avem în față Oculta Mondială
    Afișând peste tot agenda'i criminală
    Vor să ne omoare, să ne înrobească
    Și prin plandemii, să ne gaurească ...

    Fraților, surorilor, ne rămân rugăciunea și postul și lupta vitează și înțeleaptă

    Dumnezeu este cu noi
    Până la ultima treaptă!
  • Quintessence 30.04.2024 23:21
    Ieri iar l-a atacat: https://twitter.com/MeidasTouch/status/1784804719195734404
    E posibil ca motivul sa-l gasim aici: https://www.politico.com/news/2024/04/19/biden-trump-climate-voters-rfk-jr-00153471
  • INJECTIA FINALA 30.04.2024 03:05
    RADU COMSUTA

    DOMNUL FIE LĂUDAT!
Ultima oră

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare

08:59

Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

08:47

Ion Cristoiu: O nouă victorie a Rusiei: Occidentul nu se mai preocupă de economie, ci de înarmare

08:30

17 mai: Sfântul Apostol Andronic și soția sa, Iunia

08:10

17 mai: Sfinții Cuvioși Nectarie și Teofan, ctitorii Mănăstirii Varlaam, Meteora, Grecia; Sfântul Dodo, ucenicul Sfântului David din Gareji, Georgia

22:49

Protocolul Dr. Zelenko pentru prevenirea și tratarea Covid, eficient și pentru gripa aviară și alte virusuri. Nu avem nevoie de “soluțiile” dezastruoase ale Big Pharma/OMS. Studii despre eficiența unor suplimente și tratamente naturiste - VIDEO

22:15

Corneliu Vlad: României nu-i e bine

21:39

Războiul din Gaza - șocant: Israelienii au tras în propriii soldați, ucigând 5 dintre ei

20:42

Președintele Slovaciei, Peter Pellegrini, a fost în vizită la Robert Fico: Poate vorbi, dar este în stare critică!

19:53

Simona Halep a abandonat silit turneul Trophee Clarins

19:13

Recunoștința lui Zelenski: "Ofensiva Rusiei de la Harkov este vina Lumii întregi"

18:32

Rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu, de la Universitatea ”Ovidius” din Constanța, nu respectă nici carta universitară, nici legile justiției române. ANCHETĂ (DOC)

17:44

CANDIDATUL MANCIURIAN 2. Rolul lui Bănescu