Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Interpretul "Nemo" a câștigat duminică Eurovision pentru Elveția cu "The Code", un cântec de propaganda homosexualistă, un premiu care încheie o competiție marcată de controverse, în special cu privire la participarea Israelului, relatează ProTV. Propagandistul homosexualist a spart trofeul nemeritat când l-a așezat pe scenă, dar a primit altul în schimb...
 
 
'The Code' spune povestea călătoriei pe care am început-o realizând că nu sunt nici bărbat, nici femeie", a afirmat anterior Nemo.

În noiembrie 2023, Nemo a ieșit în evidență ca fiind "non-binar" într-un interviu acordat presei elvețiene, unde a declarat că preferă să fie numit „they”/„ei” în limba engleză și să folosească prenumele în loc de pronume în limba germană.

"Codul" din versuri se referă la drumul parcurs de Nemo descoperind că nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie. 
 
Cântărețul a vorbit anterior despre dorința de a sprijini alte persoane aflate într-o poziție similară și de a juca un rol de lider în cadrul comunității LGTBIQ+.
  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Alegerile din Duminica vindecării orbului din naștere - 9 iunie 2024

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • Orizont 12.05.2024 15:10
    Pitpalac intr-un copac,
    ...
  • Orizont 12.05.2024 15:12
    ...Da' belengher are ?
  • Wolf Edmond 12.05.2024 17:23
    Eurovision a încetat să mai fi o competiție între soliști. Eurovision s-a transformat în scrutin electoral modern patronat de sataniști în care se știe dinainte care element al carnavalului va câștiga. Va câștiga cel mai anormal, mai anticreștin și mai antimoral element. Nu contează dacă ce cântă e coerent și nici calitatea vocii ori a piesei muzicale, în general. Ultima dată m-am interesat despre acest Eurovision până am aflat că unul din concurenți se credea femeie și avea barbă. Am aflat ulterior că a și „câștigat” premiul cel mare. De atunci nu mă mai interesează în absolut această făcătură europeană care seamănă mai degrabă cu o grădină zoologică..
  • Orizont 12.05.2024 20:06
    Am incercat sa ascult abominatia cateva secunde... Apoi am dat pe sarite.. Un amestec disonant de schizofrenic cu ridicol - Exact ca bolnavul din imagini. Cu din astia vrea Macrou sa cladeasca marea armata UIE si sa bata Rusia :)) . Problema e ca nu pot anticipa ce mai urmeaza - Care ar fi urmatorul pas al progresului dupa "non-binar" ? ...
  • Wolf Edmond ► Orizont 12.05.2024 22:05
    Sunt peste 150 de genuri pe site-ul ONU și se tot adaugă. După non-binar probabil că urmează prea-binar.
  • Wolf Edmond 12.05.2024 20:24
    Grădină zoologică este puțin spus. Rectific.
    Eurovision s-a transformat într-o ghenă culturală.
  • Dumitrescu 12.05.2024 17:45
    Asta promoveaza uniunea (anti) europeana.
    Inca nu va e clar?
  • Aly09 12.05.2024 19:04
    Corect
  • Neanae 12.05.2024 18:08
    După cum se poate observa și comenta realitatea în care “pur și simplu ne zbatem”, încercând să supraviețuim, câștigarea primului premiu Eurovision de către un NIMENI ar fi ceva obișnuit și de apreciat.
    În schimb când artiști consacrați, normali la cap și în suflet, cu valori incontestabile (sic!) și talent debordant ni se prezintă oriunde am fi, dapăi musai să ne revoltăm, să fluierăm și să dăm cu ouă către “nemernicii retrograzi și neduși pe calea progresului progresist global și globalist”.
    Asta e normalitatea și tare mă bucur ca am o vârstă la care îmi permit să nu sufăr, cel puțin nu mult! Vomit des, atâta tot. Ca trebuie să elimin amarul creat de aste timpuri controlate de sataniști, drogați și monocefali. “Nimeni” ăsta e un cretinoid satanist cu probleme psihice, apreciat și sper pupat îndelung în partea opusă de unde îi iese “vorba” de către cei fix ca el, poate și mai rău. Să-i arză mămăliga profund și adânc până în infernul sufletelor lor. Pragmatii imbecile.
  • Aly09 12.05.2024 19:03
    Nu o castigat diavolita din Irlanda ca o castigat un non binar din Elvetia, tot un draq !!!


    Inca o dovada ca ce se promoveaza demult timp la "Nebun Vision" !!!



    Si cum se stie ca tara care castiga "Nebun Vision" locul 1, anul urmator va fi gazda, numai bine ca in 2025 cum este deja de actualitate ca in fiecare an se tine WEF in Elvetia la Davos, acum se va tine si "Nebun Vision"
    Toti nebunii si dracii se vor aduna acolo in 2025, va fi prapad !!!



    Dumnezeule prin armata ta, scapa-ne de nebunii astia, doar tu esti salvarea noastra !!!


    Trezirea POPOR !!!



    P.S.

    Ucraina lui Zele o luat si ea locul 3, se putea sa nu primeasca ceva, pffffffffffffff
  • georg xanthu 12.05.2024 19:14
    Este bine ce se intimplä. Degenerare existä,multä vreme neglijatä..cindva afläm de ea si ne revoltä.Nu este cazul.
    Degenerare este doar un aspect social,care sau nu l observäm,sau träim impreunä si i cäutäm leacul.Este cancerul societätii.Doctorii cautä leacul.In acest caz,ca si in pandemie,se produce o inversare a fenomenului.Omul normal devine cel prigonit.Doctorii pentru acest fenomen sunt nebunii imbräcati in doctori.Noul social este Bill Gates ,Arafat,Soros, OMS,ei sprijinä un nou social. care ne uimeste,n am stiut cä existä..dar el a existat mereu.Acum isi cere dreptul.Cancerul se vrea celula sänätoasä,iar doctorul OMS va gäsi si vaccinul..pentru noi cei sänätosi.
  • IC XC NI KA 12.05.2024 20:22
    ”'The Code' spune povestea călătoriei pe care am început-o realizând că nu sunt nici bărbat, nici femeie", și nici pe ce lume sunt.. continuarea firească..

    Te doare sufletul să vezi, să simți ..ce poate face necuratul cu ființa cerească - omul, ființa supremă a creației Lui Dumnezeu, meșteșugită după și asemănarea Sa, pe care Însuși Hristos Fiul Lui Dumnezeu a Răscumpărat-o prin Jertfa Sa pe Cruce!

    Hristos l-a nimicit “Piei, satano” (Matei 4,10) și alții nu mai știu cum să facă să se nimicească..ei pe ei cu el. Doamne, miluiește!

    Hristos a Înviat!
  • Brick 12.05.2024 21:44
    Pervertirea copiilor, scena dementa cu adulti imbecilizati care nu par a avea nimic impotriva ...
    https://www.youtube.com/watch?v=hsLzmxPtlG8
  • Allexx 13.05.2024 12:22
    Democrație și libertăți bolnave,este evident că nu există democrație și că libertatea trebuie supusă unor legi și îngrădiri bine stabilite,altfel toată lumea a luat-o razna cu excepția câtorva tari care au înțeles acest lucru și nu doresc asemenea "libertăți" pentru cetățenii lor.
  • Davinci 13.05.2024 13:13
    Exact ce spuneam anume ca acești LGBTQ nu vor drepturi ci vor sa fie speciali. Înțeleg toleranta ceea ce este normal pentru indivizi de genul asta care ocupa nu demult un capitol uriaș in psihologie etc. Steinhardt spunea sa nu fie goniți din biserica si sa fie primiți pentru ca acolo este ultima lor șansă.

    Am ajuns aici dat fiind nepăsarea oamenilor care din ce in ce mai mult nu mai au curajul sa iasă in fata sa lupte. Se stei foarte bine dar iată unde s-a ajuns. La sindromul Stockholm.

    SI neapsarewa omului de bine nu face decit sa fie si el parte din problema

    Iar nemernicii globaliste si politically corect merg înainte cu nesimțire. Sa nu fie prea tirziu cind ne vom trezi.
Ultima oră

22:40

Marine Le Pen - VICTORIE MAJORĂ ÎN FRANȚA: De două ori mai multe mandate decât partidul președintelui progresist-globalist. Macron dizolvă Adunarea Națională și anunță alegeri anticipate

22:35

Florin Palas: Se trezi și Vasile din Deal să acuze naționalismul! Lămurirea dată de Patriarhului teologiei românești

22:01

VICTORIE SPECTACULOASĂ A AUR. Partidul lui George Simion este pe locul 2, după Partidul Comasaților PSD-PNL. Cioloș și Șoșoacă - OUT! Nicușor Dan recâștigă Primăria Capitalei. Simion: SĂ APĂRĂM VOTURILE - VIDEO. Piperea: SUNTEM 2 MILIOANE!

21:45

Israelienii au ucis 274 de palestinieni, inclusiv 64 copii, pentru a salva patru ostatici evrei. UE cosinderă operațiunea UN MASACRU

21:15

Dreapta ”modernă” și conservatoare câștigă în Grecia și Bulgaria

20:45

Pr. Ioan Istrati: Când vine Antihristul

20:30

România, Germania și Austria, creștere vertiginoasă a dreptei. George Simion îndeamnă românii să voteze: ”Și până la 10 seara, mergeți și votați! De data asta chiar contează!"

20:20

Antihristul de la Patriarhie Vasile Bănescu ne spune cu cine trebuie să votăm

19:50

Atitudini: MOMENT ISTORIC - ROMÂNIA VREA SCHIMBARE

19:35

Gabrielei Firea îi mai trebuie doar 10.000 de voturi ca să câștige! Rezultate strânse la Primăria Capitalei și pe sectoare. Bătălia se dă acum: seara va fi definitorie pentru Gabriela Firea și Nicușor Dan (Surse/Exit Poll)

18:10

Patriarhul Daniel a votat alături de tineri. Și protopsaltul patriarhal Mihail Bucă îndeamnă la vot: ”Adu Doamne bine prin aleșii tai, că de rău și răi suntem sătui!”

18:00

Noi lămuri privind necesitatea dreptei votări în predica Pr. Bogdan Florin Vlaicu de la Duminica vindecării orbului din naștere - 9 iunie 2024. VIDEO

17:00

Lumea se pregătește de al Treilea Război Mondial (2). În țări ale UE se reintroduce serviciul militar obligatoriu

16:20

Moarte subită la 45 de ani chiar înainte de vot

15:51

Gigi Becali la vot: ”VOTĂM pentru o Românie care sa strălucească ca AURUL”