Colegiul Medicilor îi spală pe medicii implicați în decesele suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu a existat niciun fel de suspiciune că a existat vreo abatere de la protocoalele medicale, susține Colegiul Medicilor din București, în concluziile anchetei făcute la Spitalul Pantelimon din Capitală, după seria de 17 decese suspecte în numai câteva zile, potrivit Știripesurse.
 
Citiți și Fiica unui pacient mort la Spitalul Pantelimon acuză: ”Tatăl meu a fost ucis!”

„În absolut toate cele 17 cazuri nu a existat niciun fel de suspiciune că a existat vreo abatere de la protocoalele medicale sau că cineva ar fi făcut vreun act deliberat de a suprima sau a reduce, în scop criminal, un astfel de drog”, a declarat Liana Pleș, președintele Comisiei de Disciplină din cadrul Colegiului Medicilor București, în cadrul unei conferințe de presă.
 
 
„Din dosarele pe care le-am avut am urmărit în primul rând discuția cu medicii pe fiecare dosar pentru că trebuie să vă spun că în unele cazuri au fost implicați mai mulți medici, de la doi până la șase medici din aceeași secție. Ceea ce ar fi presupus ca toți cei șase medici ar fi avut un comportament care medical sau profesional nu era adecvat”, a afirmat Liana Pleș.

Ea a mai precizat că au fost audiați 23 de medici.
 
Citiți și Dezvăluiri cutremurătoare făcute de rudele indignate ale unui pacient mort la Spitalul Pantelimon. Modul inuman cum era tratat de cadrele medicale - "Tot luptă, lăsați-l să moară!” - VIDEO

„Comisia a analizat caz cu caz toate cele 17 cazuri de decese și a audiat 23 de medici, respectiv toți medicii din secția de ATI, dintre care bineînțeles că am reținut pe cei care au fost prezenți și în legătură cu cazurile respective. Comisia a constatat că toate cazurile, absolut toate cazurile care au ajuns în ATI, reprezentau cazuri critice în stare foarte, foarte gravă, majoritatea transferuri din alte secții ale spitalului, unele după mai multe luni de spitalizare. Câteva care au venit deja cu stop resuscitat sau neresuscitat din afara spitalului și într-un caz, a fost vorba și de un transfer dintr-un alt spital, al unui caz depășit, al unui caz foarte grav care s-a prăpădit în aceeași zi”, a mai transmis președintele Comisiei de Disciplină.

Liana Pleș a menționat că au fost respectate protocoalele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă.

„Noi am analizat întreaga evoluție, întregul parcurs al fiecărui pacient în spital și bineînțeles că ne-am focalizat pe momentul incriminat. (…) Am verificat dacă există protocoale ale Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, care știți foarte bine sunt cele care trebuiesc respectate de către toți medicii în activitatea profesională și dacă aceste protocole sunt cunoscute și de asemenea am verificat punctual consemnările din foaia de observație, respectiv dacă dozele administrate au fost în concordanță cu indicațiile, dacă au fost ajustate sau dacă s-au adaptat situației clinice la fiecare pacient.

Din această analiză în toate cele 17 cazuri nu a existat niciun fel de suspiciune că a existat vreo abatere de la aceste protocoale sau că cineva în mod intenționat, mai ales că în unele cazuri sunt consemnări din partea mai multor medici chiar în aceeași zi ar fi făcut un act deliberat de a suprima sau de a reduce în scopul criminal”, a mai declarat Liana Pleș.

Președinta Colegiului Medicilor din București, Cătălina Poiană, a declarat, în conferința de presă de miercuri, că această situație a adus grave prejudicii relației de încredere între medic și pacient.

„Este o situație fără precedent, o situație care a adus grave prejudicii relației de încredere între medic și pacient și consider că noi, la Colegiul Medicilor București, avem datoria, avem responsabilitatea de a veghea ca actul medical să se desfășoare în condiții corecte, ca actul medical să fie făcut în folosul pacientului. Este de asemenea adevărat că ori de câte ori există informări sau sesizări care au de-a face, cel puțin cum a fost în această situație, cu decesul unor pacienți sau cu alte situații critice, ele trebuiesc lămurite și cel care trebuie să primeze întotdeauna este adevărul. Fără adevăr, fără comunicare, fără comunicare corectă și echidistanță, fără transparență, nu putem merge mai departe”, a explicat Cătălina Poiană.

Ea a adăugat că toți care greșesc trebuie să plătească.
 
Citiți și ABATOARELE UMANE. După decesele pe bandă de la Spitalul Sf. Pantelimon acum operații fictive! NOUĂ ANCHETĂ Cetățeanul.net

„Este adevărat că absolut toți cei care greșesc trebuie să plătească. Deci întotdeauna greșelile trebuiesc recunoscute, corectate și cei care fac aceste greșeli trebuie să răspundă. Dar în același timp, ca și Colegiu al Medicilor din Municipiul București, suntem aici ca, dincolo de vegherea actului medical, să respectăm onoarea corpului medical și considerăm că în condițiile în care ceea ce s-a cercetat aici dovedește că actul medical a fost un act corect, că medicii și-au făcut datoria și nu uitați, vorbim despre medici din ATI, medicii din ATI sunt medici a căror încărcare profesională și grad de burnout este ieșit din comun, este una dintre specialitățile deficitare în toate spitalele din București, presiunea care este exercitată asupra medicilor din anestesie și terapie intensivă este una de excepție, este una dintre cele mai grele și cu mare responsabilitate dintre specialitățile medicale”, a mai transmis Cătălina Poiană.

Președintea Colegiului Medicilor din București a mai afirmat că dacă actul medical se dovedește a fi unul corect atunci acest lucru trebuie spus public.

„Considerăm că în condițiile în care actul medical se dovedește a fi unul corect, datoria noastră este aceea de a face acest adevăr public. Este responsabilitatea noastră față de corpul medical, este responsabilitatea noastră față de familiile acestor pacienți care probabil că și-au pus foarte multe întrebări în toată această perioadă și toată această situație a fost o încărcătură și mai mare de suferință asupra lor”, a mai declarat președinta Colegiului Medicilor din București.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre Tratatul OMS - Dr. Anca Nițulescu în dialog cu Dr. Meryl Nass (SUA)

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Wolf Edmond 01.05.2024 17:43
    Când a avut Colegiul Medicilor ceva cu medicii care lezează accidental pacienți?
    Colegiul Medicilor are de plătit polițe medicilor care salvează pacienți sau care denunță lezarea ori intenția de lezare a pacienților, exemplu dr Flavia Groșan, dr. Gianina Hagimă, dr. Mihaela Secară, dr. Constantinescu, dr. Astărăstoaie, etc. Sau împotriva celor care contrazic chiar și cu argumente „procedura” oficială ori varianta oficială. Adică totuna cu cei de la exemple. Nu vorbim de eroii din plandemie că n-avem voie.
  • Un Strain 01.05.2024 18:44
    Trebuie să fii dus cu pluta sa crezi ca acei criminali de "medici" au fc asta de capul lor.... Normal ca nimeni nu ii poate sancționa deoarece pot dezvaluii ordinele primite pt uciderea prostimii in cursul Plandemiei... Deci despre ce vorbim???
  • INJECTIA FINALA 01.05.2024 20:05
    ...
    Cât despre Anul omagial al pastoratiei și îngrijirii bolnavilor și Anul omagial al tamaduitorilor fără de arginți , nu se rușinează un pic sinodul (compus în majoritate de ierarhi în vârstă (și cam burtoși și cam unsurosi și promovați de loji), repet, nu se rușinează, cu PreaNEfericitul în frunte, că mii de seniori creduli în fața criminalei atitudini provaxin a BOR au căzut morți, secerati de medici asasini și neavertizati de pericolul letal reprezentat de serurile experimentale.

    Iata'i pe ierarhi în negru, precum sacii morții hâde
    Ce ne'au îngropat Bătrânii
    În timp ce Satana râde

    Patriarhul zugrăvit în alb
    Fu mai rău și crud ca hunii

    Domnul îi va reteza pe unii!
  • INJECTIA FINALA 01.05.2024 20:09
    Colegiul medicilor e scula Big pharma
    Poliția ei, corpul de control
    Medicii onești sunt vânați din zbor
    Colegiul Manjitilor e arma!
  • INJECTIA FINALA 01.05.2024 20:11
    Sacerdotul și Taumaturgul

    Odată ingemanate, celeste vocații
    Fură gonite din a Dealului grații
    Preoții nu cunosc trupul și tainele lui
    Medicii's robii big pharma, nici ale sufletului

    Plandemia ne'a demonstrat
    Adevăruri de necontestat
    Școlile teologice trebuie reformate
    Transformate, chiar revoluționate
    Ca să aducă Lumina 'n Cetate

    Părinte și Doctor, tânărul Mindea
    Înălță România cu Mâna și Mintea
    Strălucitor exemplu, fratele nostru bun
    Merită lăudat la oraș și cătun !
  • INJECTIA FINALA 01.05.2024 20:13
    Ati uitat'o pe Elvira Gheorghiță, prostituata big pharma , ucigașa cu gura, manipulatoarea ipocrita și criminală.

    Femeia ac, femeia drac, de care Românii o să aibă leac.

    Dacă, înainte, Farmacia n'o s'o'nece'n lac !
  • radu office 01.05.2024 20:42
    criminali ,asasini...toti se ascund dupa ''protocoale''..feresca Dumnezeu sa ajungi pe mana lor
    ''Este o situație fără precedent, o situație care a adus grave prejudicii relației de încredere între medic și pacient și consider că noi, la Colegiul Medicilor București, avem datoria, avem responsabilitatea de a veghea ca actul medical să se desfășoare în condiții corecte, ca actul medical să fie făcut în folosul pacientului''.....scroafa...
  • INJECTIA FINALA 01.05.2024 22:41
    Medicilor borfași, lași, ucigași

    Râd și dracii de voi,
    Medici goi
    De onoare, de știință
    De artă
    De orice omenie
    Inima voastră, o porcărie
    Viața voastră, pură ticăloșie

    Ahtiați după bani și avere
    Slugi big pharma, gunoi
    Purtați un teribil război
    Celor mai slabi dintre noi

    Ați putea, dac-ați vrea, medici falși și lași
    Să părăsiți tagma de ucigași
    Să denunțați , în gura mare,
    Uciderea noastră prin înțepare

    Să faceți prevenție, nu tratare
    Cu droguri chimice, îngrozitoare
    În facultăți, învățați lucruri barbare
    Pe care le aplicați fără îndurare
    Fără milă, fără empatie
    Doar vouă bine să vă fie

    N'ati învățat ce este sănătatea
    Ați făcut din boală specialitatea
    Bănoasă , puturoasă
    Moartea vă pândește
    Și pe voi, cu'a ei coasă

    V'auzim pe diverse canale
    Mințind cu nerușinare
    Specialiști în manipulare
    Ca Elvira de la Trinitas, marea putoare

    Din fericire, avem câțiva doctori buni
    Care fac cinste vitejilor străbuni
    Si'au dat eroic silința
    Să salveze degrabă ființa
    În pericol de moarte, găurită
    De arafați plănuită, gâtuită

    Ei sunt onoarea medicinei Române
    Gloria lor niciodată n'apune
    Surori și frați salvatori,
    Strălucesc ca veșnicii sori!
  • INJECTIA FINALA 01.05.2024 22:45
    OMS ul este, în esență, o organizație teroristă.
    Și în care, agenții Hamas nu sunt cei mai periculoși.
    Cei mai răi sunt agenții big pharma, doar cu ei ne-am confruntat în plandemie și ei vor continua să apese pe butoanele puterii dictatoriale ce va impune statelor o politică genocidară.

    Auziți, goarna sună
    Oculții la Geneva se adună
    Să pregătească câmpul de război
    În care ne visează victime, pe noi

    Au tunurile vaxurilor gata
    Groparii nu vor folosi lopata
    Ca și în Gaza, cu buldozere
    Ne vor îngropa în tăcere

    Klo$$, Raed și toți ticăloșii
    Vor aplauda cu plăcere
    Mai răi decât dracii cei roșii
    Iar vederea morții pt masoni e miere

    Vrednicul Țepeș se va ridica
    Și Poporul creștin va răscula
    O mare de țepe pe demoni așteaptă
    Politica Vodei , justă, înaltă

    Cu ostenii viteji ce'l urmează
    Cu mintea și inima trează

    Va curăța toată buba cea coaptă
  • INJECTIA FINALA 01.05.2024 22:50
    Să ne rugăm pt ei, sunt frații și surorile noastre, care s'au lăsat amăgiți de big pharma și de...autoritățile lor centrale.
    Și medicii lor de ce nu si'au făcut datoria?

    De ce guvernul nu a tras alarma
    Când delira deliberat big sfarma
    Este sigur și el prins în complot
    Și nu poate deschide mincinosul lui bot...

    Antidotul vaxului arnM(orții ) este pinul silvestru:
    Micheldogna.fr/pin sylvestre

    Pe vernoncoleman.org
    Și pe vernoncoleman.com
    sunt enumerate conspirațiile reale actuale ale ocultei mondiale, cu argumente imparabile scoase din bazele de date oficiale!

    Tenebros și terifiant
    Viermele masonic
    Ascuns, se făcu elefant
    Și'a dat buzna să calce făpturi
    Împroșcând minciuni și lături
    Înșeland, ingrozind, ucigând

    Va sfârși în gheenă, plâng
  • Nata 02.05.2024 04:58
    Criminali in halate albe. Nu exista scuze când e vorba de viata si de moarte.
  • Cri 02.05.2024 07:29
    In spitalele de urgenta ajung cazurile cele mai dificile, care nu pot fi tratate in spitalele obisnuite.
    In orice statistica medicala serioasa rata mortalitatii in serviciile ATI este cea mai mare, oriunde in lume.
    Datorita mediului de lucru stresant, cu incarcare emotionala si profesionala maxime, uneori comportamentul personalului medical este mai dur decat ar fi de dorit, fapt care nu este scuzabil, dar este explicabil datorita volumului imens de munca si gradului de stres maxim.. Strict medical vorbind, dozele de noradrenalina administrate nu pot fi standard, pentru ca variaza de la bolnav la bolnav, in functie de raspunsul organismului la acest medicament ( puls, tensiune arteriala, diureza, etc ).
  • Gabi 1611 02.05.2024 07:57
    Nu scriu onorabilii din Colegiul Medicilor (?) daca cei 17 erau vaxati. Erau?
  • Rusi 02.05.2024 14:23
    Cei din Colegiul Medicilor sunt niste asasini. Astia trebuie condamnati la moarte pentru genocid.
Ultima oră

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare

08:59

Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

08:47

Ion Cristoiu: O nouă victorie a Rusiei: Occidentul nu se mai preocupă de economie, ci de înarmare

08:30

17 mai: Sfântul Apostol Andronic și soția sa, Iunia

08:10

17 mai: Sfinții Cuvioși Nectarie și Teofan, ctitorii Mănăstirii Varlaam, Meteora, Grecia; Sfântul Dodo, ucenicul Sfântului David din Gareji, Georgia

22:49

Protocolul Dr. Zelenko pentru prevenirea și tratarea Covid, eficient și pentru gripa aviară și alte virusuri. Nu avem nevoie de “soluțiile” dezastruoase ale Big Pharma/OMS. Studii despre eficiența unor suplimente și tratamente naturiste - VIDEO

22:15

Corneliu Vlad: României nu-i e bine

21:39

Războiul din Gaza - șocant: Israelienii au tras în propriii soldați, ucigând 5 dintre ei

20:42

Președintele Slovaciei, Peter Pellegrini, a fost în vizită la Robert Fico: Poate vorbi, dar este în stare critică!

19:53

Simona Halep a abandonat silit turneul Trophee Clarins

19:13

Recunoștința lui Zelenski: "Ofensiva Rusiei de la Harkov este vina Lumii întregi"