Atmosferă sumbră la Palatul Buckingham. Regele Charles pare că e pe moarte: ”Se simte rău! Starea sa de sănătate nu duce cu gândul la nimic bun”

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regele Charles pare că e pe moarte: „Se simte rău! Starea sa de sănătate nu duce cu gândul la nimic bun!”. Pe de altă parte, bolnav de cancer, ca mai mulți membri ai familiei regale, astăzi Regele Marii Britanii a anunțat că va vizita un centru oncologic.

Nu este o atmosferă bună la Palatul Buckingham. În ciuda eforturilor regelui de a da dovadă de curaj și formă bună, zvonurile care circulă în cercurile aristocrației britanice nu duc cu gândul la nimic bun.
 
Vestea este confirmată și de "Sky News", care citează un site destul de "informat", la bine și la rău, despre culisele evenimentelor regale, "Daily Beast", informează IL FATTO QUOTIDIANO, potrivit Rador Radio România și Știripesurse.

La o întrebare precisă, cea pe care nimeni nu îndrăznește să o pună în public, dar pe care toată lumea o are în minte și anume: "Cum se simte cu adevărat regele", ar răspunde cei mai apropiați prieteni, pe un ton scăzut și solemn: "nu este bine". Bineînțeles, în termeni oficiali, nimeni nu îndrăznește să răspundă cu siguranță la această întrebare, care este pusă în fiecare mediu formal și non-formal.

Acordurile au fost clare încă de la început

Când Charles al III-lea, într-un gest fără precedent pentru monarhie, a comunicat deschis diagnosticul său, fără a preciza despre ce tip de cancer este vorba, alte detalii nu vor fi dezvăluite. În ianuarie anul trecut, Palatul și suveranul au făcut un efort de comunicare puternic, au dat lumii știri foarte confidențiale despre starea de sănătate a șefului statului și a religiei anglicane, dar nimic mai mult, nu s-ar fi oferit alte detalii. Din acel moment, eforturile regelui de a apărea la palat, în medii ferite de mulțimi care i-ar putea submina imunitatea deja scăzută, l-au determinat să-și îndeplinească atribuțiile oficiale. O nouă fotografie în plin registru de formalitate absolută a fost difuzată pentru a saluta sudiții prin împărtășirea unui mesaj de bine în vederea Paștelui: pace și sănătate pentru toți.

Dar ceea ce se întâmplă în culise este cunoscut doar de cei mai apropiați membri ai familiei regale și de personalul regelui

Nici un cuvânt de la ei, în afară de intenția lui Charles al III-lea de a relua angajamentele în rândul poporului său și călătoriile în străinătate între coloniile Commonwealth-ului cât mai curând posibil, care trebuie ținut ferm împotriva riscului de a se destrăma.

Această ultimă dezvăluire de la o sursă anonimă apropiată cercului magic al regelui nu este de bun augur și merge împotriva tendinței semnalelor liniștitoare de la Coroană.

Plan pentru înmormântare

Site-ul regal de bârfe merge și mai departe, susținând că celebrul plan Menai Bridge, protocolul menit să gestioneze înmormântarea acestui rege cu o planificare corespunzătoare, ar fi actualizat continuu. Planul este întocmit la încoronarea actualului monarh, este practica care nu include improvizație, dar în acest caz ar fi ajustările și actualizările continue care generează îndoieli cu privire la moment, poate din ce în ce mai iminent.

Cineva a încercat, de asemenea, să obțină o confirmare de la departamentul guvernamental responsabil cu funeraliile de stat, la Biroul Cabinetului, dar fără a primi niciun răspuns.

Ceea ce atârnă mereu în aer este sentimentul că familia lui Charles al III-lea, prietenii săi cei mai apropiați și cei care îl cunosc bine, sunt pe deplin conștienți că regele nu va avea o viață lungă, dar adevărul este că nimeni nu poate ști cu certitudine și el nu are nici cea mai mică intenție de a renunța. La urma urmei, a așteptat toată viața să poarte acea coroană, așa că va face tot posibilul ca să o țină pe cap cât mai mult timp posibil.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre Tratatul OMS - Dr. Anca Nițulescu în dialog cu Dr. Meryl Nass (SUA)

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • brian duffy 30.04.2024 09:36
    se intampla toate cum trebuie sa se-ntample pt.a putea veni pe tron antihristul care-si va domni cei 7 ani 2024-2030
    va amintiti ca toti i-au spus regelui charles sa nu-si ia numele de carol ca aduce ghinion?
  • Adr 30.04.2024 11:44
    Stai calm ca nu vine cum il programezi tu. Mai este pana vine. Mai trebe sa se intample multe. Calmeaza te micule profet ca n avem noi mintea sfintilor
  • Sabin G 30.04.2024 09:45
    De ce nimic bun având în vedere ca e un globalist?
  • Radesalu 30.04.2024 11:07
    Când împreună cu hârca de mă-sa, au pus la cale crima prin care au ucis-o pe Diana, nu se simțea rău ?
  • Coronoia 30.04.2024 13:02
    Ieri am dat intamplator peste un site cu barfe despre familia de imbuibati britanici cu titlul:
    Spanish Press Give DISTURBING NEW DETAILS|WHY Kate’s In Ç0MÁ & WHO Put Her…|Where Is KATE(Day 144)
    https://www.youtube.com/watch?v=lt6JQsSuxrc

    Cica Kate, care nu a mai fost vazuta in public de anul trecut in preajma Craciunului s-ar afla in coma din cauza unui accident vascular cerebral (conform dezvaluirilor presei spaniole). Detaliile imprejurarilor prin care Kate a ajuns sa faca AVC nu au fost dezvaluite, gagica care isi da cu parerea in video speculeaza ca e vorba de o batalie domestica, cum ar veni William a batut-o sau i-au dat vreun branci nevesti-sii de a bagat-o in coma iar toata vrajeala cu Kate are cancer si se chemoterapeutizeaza in intimitate e de fapt pusa la cale ca sa ajute familia regala sa castige timp, in speranta ca intr-o zi Kate isi va reveni din coma.

    Eu - si o minoritate de comentatori din susbsolul videoului - cred ca Kate a fost injectata pe bune cu mrna iar sfantul vax abia acum si-a facut treaba (cu intarziere, bineinteles ca sa nu intre oile vaccinoase la banuiala).
    Cred ca lui Kate i-au pleznit venele prin cap si acum vegeteaza in coma asa cum a patit-o si printesa thailandeza (despre care n-am mai auzit nimic in ultimul an deci probabil ca aia vegeteaza in continuare). Familia regala britanica probabil banuieste ca AVC-ul lui Kate i se trage de la sfantul vaxx dar tac ca mortii in papusoi pentru ca nu vor sa strice reputatia sfantului vax. Altfel cum mai conving elitele pulimea sa se injecteze la urmatoarea plandemie?
    Familia regala britanica oricum isi trateaza femeile ca pe iepe de prasila care dupa ce produc mostenitori sunt trimise la abator, deci nu ma mira. Ma asteptam insa ca familia regala thailandeza sa intreprinda ceva ca sa o razbune pe printesa lor legumizata, dar vad ca oile vaccinoase fie ele regale fie proletare tot oi sunt, n-ai sa vezi vreo oaie sa-si faca dreptate.
  • Dorel Timpa 30.04.2024 14:35
    Din partea mea,

    duca-se pe pustii toate casele regale, incepind cu cea a Romaniei !
  • Miss Ter 30.04.2024 15:00
    Casa regală a României este semită iar cea a UK este saxonă adică sași nenorociți ce au urât mereu poporul român.
  • Quo vadis ► Miss Ter 30.04.2024 19:48
    Duca-se pe pustii!
  • Sabin G ► Miss Ter 30.04.2024 22:54
    De ce n-ar face-o… noi ne uram intre noi, noi votam cu ura, aleșii ne urăsc, dacă ca nu vad de ce ei ne-ar iubi
  • Miss Ter 30.04.2024 14:59
    Voi ați observat limbajul folosit în articol?
    Suveranul - păi el e suveran iar noi simpli sclaveți pe plantațiile monarhiei, avatarul Satanei, nu? - șeful bisericii anglicane - de parcă ar mai putea exista ceva sfânt și Hristic într-o religie deturnată fie de Papă fie de putregaiul ăsta, capul ritului masonic și capul răutăților cum s-ar spune pe la noi...
    Trăim cu alte cuvinte într-o lume strâmbă și ne închinăm din neatenție sau prostie la fiare din astea cu chip uman.
    Dumnezeu să îi ardă pe toți monarhii în Gheena! Începând cu criminalul psihopat Vlad Țepeș și terminând liniile monarhice prin stârpire!
    (Charles zice că se trage din satana de Vlad Țepeș așa că se poate duce pe un drum lin (tobogan) către strămoșul lui psihopat.)
  • azazel 30.04.2024 17:19
    Asta a infiintat World Economic Forum impreuna cu klaus
  • Aly09 01.05.2024 09:58
    Dumnezeu nu doarme !!!
  • Manevre 01.05.2024 11:26
    Sa-i uram acestui satrap (care a chinuit-o pe printesa Diana si in final a "aranjat-o") toate cele necesare pentru momentul cand va ajunge pe "altarul" intunecatului-sef pe care-l slujeste cu constiinciozitate. Sa-i fie cald si bine in cazanul cu smoala! Despre Kate Middleton am aflat ca e posibil sa nici nu mai fie in viata. Am auzit ca l-a "tradus" pe barbatu-sau cu unul insurat din anturajul lor. "Insuratul" a fost "sinucis", evident. Adica e mort cu acte in regula, cica ar fi fost gasit cu un revolver in bot. Kate a facut-o drept razbunare pt. ca Will (nu Smith) i-a pus-o uneia maritate pe care o iubea din timpuri ancestrale. Si fiindca oriunde si oricand doar sotul are voie sa-si traga amante, sotiei fiindu-i interzis cu desavarsire, normal ca Willishor a "punctat-o" corespunzator fiindca a incalcat legile nescrise ale casniciei. A spus-o unul din cei 6 avocati ai printesei. Nu cred ca in videoclipul in care spune ca are cancer, etc., e ea. Seamana, dar nu rasare. Respectiva care vorbeste are falcile prea late fata de Kate. Backgroundul e poza, banca e din parc. Fake! Ei cred ca puligofrenii inghit "everything they lye about" pe nemestecate.
Ultima oră

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare

08:59

Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

08:47

Ion Cristoiu: O nouă victorie a Rusiei: Occidentul nu se mai preocupă de economie, ci de înarmare

08:30

17 mai: Sfântul Apostol Andronic și soția sa, Iunia

08:10

17 mai: Sfinții Cuvioși Nectarie și Teofan, ctitorii Mănăstirii Varlaam, Meteora, Grecia; Sfântul Dodo, ucenicul Sfântului David din Gareji, Georgia

22:49

Protocolul Dr. Zelenko pentru prevenirea și tratarea Covid, eficient și pentru gripa aviară și alte virusuri. Nu avem nevoie de “soluțiile” dezastruoase ale Big Pharma/OMS. Studii despre eficiența unor suplimente și tratamente naturiste - VIDEO

22:15

Corneliu Vlad: României nu-i e bine

21:39

Războiul din Gaza - șocant: Israelienii au tras în propriii soldați, ucigând 5 dintre ei

20:42

Președintele Slovaciei, Peter Pellegrini, a fost în vizită la Robert Fico: Poate vorbi, dar este în stare critică!

19:53

Simona Halep a abandonat silit turneul Trophee Clarins

19:13

Recunoștința lui Zelenski: "Ofensiva Rusiei de la Harkov este vina Lumii întregi"