Medici pentru Consimțământ Informat - Interviu cu dr. Meryl Nass (SUA): “Tratatul pandemic al OMS nu este ce se pretinde că este” - VIDEO. Răspunsul Ministerului Sănătății la cererea de informații de interes public privind Tratatul OMS

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Medici pentru Consimțământ Informat a realizat un interviu video cu Dr. Meryl Nass, medic specialist în medicină internă în SUA, cu experiență inclusiv în domeniul folosirii armelor biologice. Redăm mai jos videoul cu interviul, subtitrat în română.

Dr. Nass arată cu argumente că Tratatul pandemic al OMS este doar începutul unei serii de demersuri prin care se dorește instaurarea, pe ascuns și împotriva Constituțiilor majorității statelor lumii, a unui guvern mondial și a unui sistem de tip totalitar, cu control centralizat al populației, cu cenzurarea informației și desființarea drepturilor și libertăților individuale.
 
Recomandăm accesarea site-ului dr. Nass, Door to Freedom, cu foarte multe informații utile și documente, inclusiv despre soluții, intrumente și acțiunile care pot fi luate. 

Newsletter-ul dr. Meryl Nass poate fi urmărit prin abonament gratuit la blogul său Substack: 

Repere în cadrul dialogului dintre dr. Anca Nițulescu și dr. Meryl Nass:
Min. 00:50: dr. Meryl Nass vorbește despre folosirea armelor biologice pentru declanșarea epidemiei de antrax din Zimbabwe din anii 1978-1981
https://www.ippnw.org/wp-content/uploads/2023/03/PSRQV2N4Nass.pdf 

Min. 22:34: - despre Convenția de la Viena privind modul de ieșire din tratate internaționale (Vienna Convention on Diplomatic Relations)

Știrea continuă după video:

 
De asemenea, asociația a publicat, pe pagina de Telegram, răspunsul primit de la Ministerul Sănătății la o cerere de informații de interes public privind controversatul tratat pandemic, cerere apărută și pe Active News

Redăm mai jos răspunsul MS la cererea transmisă de Medici pentru Consimțământ Informat:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Mihai Enache: Nu cedăm, duminică votăm!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • georg xanthu 16.05.2024 22:29
    este clar cä se lucreazä impotriva populatiilor,impotriva cetätenilor.Este la lumina zilei cä ne vor räul sub tot felul de trucuri legale,formuläri mincinoase si mai ales intr o nesimtire si indiferentä totalä fatä de lege sau interesul public.
    Dar ce este revoltätor,este cä se face cu acceptarea pe fatä a guvernelor si a institutiilor de profil. Färä sä se tinä seama de lege,se creazä o retea intreagä de ilegalitäti acceptate,si introduse in lege.Niciun protest.Deci practic vom fi in timp scosi din viata socialä si transformati in cetäteni färä drepturi.
Ultima oră

13:41

Adrian Onciu: Mă scuzați, eu cu cine votez?

13:38

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XII): Nea Ilie ale Ciocea, anti-comunistul care făcea pe prostul la coada măgărușului, și straniul „Domnul Dide”

12:52

Vălenii de Munte, ediția a patra. Spiritul național, de la Avram Iancu la Nicolae Iorga

12:36

Reacțiunea: Doi afaceriști au reușit un tun de 5 miliarde de euro din certificatele verzi - Cyril Astruc, poreclit "Prințul Carbonului” și Gregory Zaoui, ”Regele Carbonului”

12:05

Un moment pentru micuța Laura! O fetiță de 10 ani a fost diagnosticată cu leucemie acută. Cum puteți ajuta

11:15

Wall Street Journal îngroapă cariera politică a președintelui Joe Biden: ”În spatele ușilor închise, dă semne că derapează”

10:27

Netanyahu va ține un discurs în Congresul SUA pe 24 iulie

10:13

Franța trimite Ucrainei avioane Mirage 2000-5

09:12

Breaking! Kate Middleton s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată la atribuțiile regale, după ce a fost diagnosticată cu cancer

08:56

Olanda a dat tonul la europarlamentare! 2024 pare să fie anul partidelor de dreapta

08:50

Frica tinichelelor de ascensiunea AUR. Rupeți lanțurile!

23:30

Profesorul Gheorghe Buzatu ar fi împlinit 85 de ani. Acad. Ilie Bădescu: Schiță de portret în culorile duhului unui neam

23:10

Viorica Moisuc: Alexandrina Cernov - O floare, o lumânare și măcar un minut de reculegere.....

23:00

”Tată, am cântat Daciei întregi!” - Ciprian Porumbescu, un martir al României Mari. Compozitorul a murit la doar 29 de ani, după ce austro-ungarii l-au întemnițat pentru că milita pentru Unirea Bucovinei cu mama România (2/14 octombrie 1853-6 iunie 1883)

22:28

”ÎNCET, A ADORMIT CA UN SFÂNT” - Ciprian Porumbescu (14 octombrie 1853 - 6 iunie 1883)