Afectată de reacții adverse severe în urma vaccinului Covid, o fostă membră a formației “The Pussycat Dolls” se confesează emoționant: “Un coșmar continuu. Credeam că o să mor. Legătura cu Dumnezeu este cea mai importantă”

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat The Defender, Jessica Sutta, o fostă membră a grupului "The Pussycat Dolls”, și-a amintit momentul în care a primit prima doză de vaccin Moderna COVID-19 la o farmacie din California.

Nu bănuise că această decizie îi va schimba radical viața și va fi începutul unui drum al durerii, confuziei și luptei pentru a-i susține pe cei care suferă ca și ea, în urma primirii „vaccinului”.

În august 2021, Sutta a decis să-și facă vaccinul COVID-19, crezând că așa este e cel mai bine. „Mă concentram foarte mult pe ce auzeam în mass-media mainstream, crezând tot ceea ce ne spuneau, crezând în întreaga propagandă”, a mărturisit ea.

La trei zile după prima injecție, Sutta s-a trezit cu un spasm muscular la spate, cu dificultăți de respirație și senzația de ceață pe creier, care a făcut-o să se simtă amețită și incapabilă de a gândi coerent.

A petrecut o zi în spital, dar personalul medical nu a putut pune un diagnostic clar.

În ciuda faptului că a menționat vaccinul medicilor ei, aceștia nu au vrut să ia în considerare că poate fi cauza simptomelor ei. „Așa că m-au trimis acasă cu o rețetă de antibiotice”, a spus ea.

„Timp de cel puțin o lună, nu am știut că este o vătămare în urma vaccinului. Am crezut că este SM” – scleroză multiplă.

„Credeam că o să mor”

În ciuda simptomelor ei inițiale, Sutta a primit a doua doză de vaccin trei săptămâni mai târziu. A doua doză a marcat începutul unei cascade de simptome, printre care vedere dublă, arsuri în cutia toracică, oboseală musculară, sensibilitate a pielii și dureri articulare. „Era un adevărat coșmar”, și-a amintit ea.

„Călătoria” lui Sutta prin sistemul medical a fost o experiență frustrantă și descurajantă. Ea a încercat să găsească răspunsuri pentru înrăutățirea accentuată a stării ei de sănătate, iar medicii s-au grăbit să-i minimalizeze îngrijorările.

Sutta a mers din nou la spital în mai 2022 din cauza unor senzații de arsură insuportabile. „Nu mai puteam să dorm. Simțeam că mor.”

În pofida cererilor ei de a primi ajutor, personalul medical a tratat-o cu scepticism și expeditiv. „Au făcut toate acele teste, nu au descoperit nimic și mi-au tot spus că sunt sănătoasă, că sunt nebună”, a povestit Sutta. 

„Eu îi imploram: «Vă rog, faceți ceva ca să îmi treacă durerea!» Personalul medical răspundea: „Ce durere? Nu o vedem.”

„Suntem în război”

Sutta a luat legătura în cele din urmă cu un neurolog care, la auzirea simptomelor ei, a întrebat dacă este vaccinată.

„L-am întrebat: «Suntem mulți oameni [care suferim astfel de simptome]?» «Sunteți în jur de 50», a răspuns el.”

Totuși, când ea l-a consultat mai târziu, neurologul a refuzat să discute despre asta - „ca și cum ar fi fost înregistrat”, a mărturisit ea.

Personalul medical al spitalului nu numai că nu a recunoscut simptomele fizice ale Suttei, dar a început să pună sub semnul întrebării sănătatea ei mintală.

„Mi-au dat și o mulțime de medicamente psihiatrice, spunând că inventez.”. Medicamentele nu au făcut decât să-i accentueze simptomele deja debilitante.

În cele din urmă, Sutta a fost diagnosticată cu neuropatie de fibre mici și fibromialgie.

Experiența avută în spital a fost un punct de cotitură pentru Sutta, întrucât și-a dat seama de lipsa de conștientizare și de compasiune din partea profesioniștilor medicali.

„Atunci am înțeles. M-am uitat la soțul meu și i-am spus: «Suntem în război. Acești oameni nu pot vedea ce se întâmplă în corpul meu și toată lumea folosește gaslightingul [metodă de manipulare psihologică prin care sunt negate sau puse la îndoială realitatea, percepția și sănătatea mintală a victimei].»”

„Mă simțeam atât de izolată, mai ales aici”, a spus ea, referindu-se la comunitatea ei din Los Angeles. „Nu vor să aibă nimic de-a face cu tine dacă nu accepți narațiunea [dominantă].”

„În viața mea personală, mi-am pierdut mulți prieteni”, a mărturisit ea.

Treptat, Sutta a început să-și împărtășească povestea prietenilor apropiați, iar unul dintre aceștia i-a recomandat să vizioneze un material video cu mărturii despre vătămările provocate de vaccin. „A fost ca și cum o mie de femei își enumerau reacțiile adverse care erau foarte asemănătoare cu ale mele”, a spus ea.

„Legătura cu Dumnezeu este cea mai importantă”

Momentul de cotitură a venit atunci când Sutta a descoperit React19, o organizație nonprofit dedicată sprijinirii celor care au rămas cu leziuni grave cauzate de vaccin.

„Am aflat de React19 la o masă rotundă în Senat organizată de Dr. Robert Malone și Dr. Peter McCullough – de toți acești oameni minunați – și de Brianne Dressen. Și mi-am spus: «O, Doamne, nu sunt singură.»”

Ea a început să se adâncească în cercetare, căutând informații de la cei care vorbeau despre leziunile cauzate de vaccin. „Acesta a fost momentul în care am citit cărțile lui Bobby Kennedy – „Adevăratul Anthony Fauci”  – și toate celelalte”, a spus ea.

Cu sprijinul React19 și al unei rețele de medici și cercetători pe care a descoperit-o, Sutta a început să exploreze despre diferite tratamente și terapii pentru simptomele de care suferea. Totuși, drumul către vindecare nu a fost lipsit de provocări.

„Am găsit un medic care mi-a prescris toate tratamentele – terapii intravenoase cu vitamine, glutation, peptide, albastru de metilen, ozon, dar organismul meu respingea totul.”.

Sutta a spus că timpul și o alimentație sănătoasă au ajutat-o în mod semnificativ în îmbunătățirea stării ei, „dar legătura cu Dumnezeu este cea mai importantă, fiindcă orice altceva nu a funcționat.”

Eliberarea de resentimente și iertarea au fost esențiale în practica zilnica a lui Sutta. „Eliberarea de resentimente este cheia”, a spus ea, „pentru că a trăi în acea furie doar îți agravează boala și creează mai mult stres asupra corpului tău.”

„Cred că este o oportunitate de a te întâlni cu cine ești cu adevărat în interiorul tău”, a dezvăluit ea, mărturisind cum a dobândit putere prin această încercare. „Cred că există un aspect psihologic în acest război pe care nu le putem permite să-l câștige”, a spus ea.

De asemenea, ea a subliniat importanța de a avea un grup de susținere puternic, în special sprijinul soțului ei. „Susținerea lui în toate aceste încercări a fost cel mai important lucru. Sunt foarte norocoasă să am alături pe cineva atât de conștient.”

„Viața este prea scurtă și trebuie să ne înconjurăm doar de oameni care ne iubesc cu adevărat și cred în noi și cărora le pasă de binele nostru”, a spus ea.

„Nu mă mai recunosc ca fiind o «păpușă Pussycat». Nici nu-mi pot imagina să fac asta din nou.”

Pe măsură ce Sutta își continua călătoria de vindecare, ea a reflectat asupra schimbărilor profunde pe care le-a suferit personal și profesional. „Nici măcar nu mă mai recunosc ca fiind o «păpușă Pussycat»”, a recunoscut ea. „Nici nu-mi pot imagina să fac asta din nou.”

În schimb, Sutta este atrasă de o viață mai simplă și se concentrează pe familia ei și pe dorința ei de a-i ajuta pe ceilalți.

„Îmi trăiesc visul chiar acum”, a mărturisit ea. „Vreau doar să fiu mamă. Imi iubesc fiul. Îmi iubesc câinii.”

A mai spus că se bucură să lucreze cu React19, având calitatea de director creativ al organizației.

Privind spre viitor, Sutta a subliniat necesitatea iubirii, compasiunii și unității în fața răului existent.

„Trebuie să ne iubim unii pe alții. Trebuie să ne trezim și să ne dăm seama că vor să ne provoace să fim unii împotriva celorlalți”, a spus ea. „Trebuie să lăsăm deoparte egoismul și să ne ajutăm unii pe ceilalți în această criză umanitară.”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre Tratatul OMS - Dr. Anca Nițulescu în dialog cu Dr. Meryl Nass (SUA)

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • georg xanthu 02.05.2024 21:45
    din ce väd si citesc,inteleg cä cei mari,bäncile,elitele bogate vor sä si tinä pämintul numai pentru ei.
    Pentru asta nu se tem si au inceput sä ne extermine.Noi ce facem,..dece stäm..?
  • Mircea Dragan 09.05.2024 10:47
    ''Credeam că o să mor.'' Credeai? Eu zic sa crezi. Efectele vin incet incet.
Ultima oră

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare

08:59

Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

08:47

Ion Cristoiu: O nouă victorie a Rusiei: Occidentul nu se mai preocupă de economie, ci de înarmare

08:30

17 mai: Sfântul Apostol Andronic și soția sa, Iunia

08:10

17 mai: Sfinții Cuvioși Nectarie și Teofan, ctitorii Mănăstirii Varlaam, Meteora, Grecia; Sfântul Dodo, ucenicul Sfântului David din Gareji, Georgia

22:49

Protocolul Dr. Zelenko pentru prevenirea și tratarea Covid, eficient și pentru gripa aviară și alte virusuri. Nu avem nevoie de “soluțiile” dezastruoase ale Big Pharma/OMS. Studii despre eficiența unor suplimente și tratamente naturiste - VIDEO

22:15

Corneliu Vlad: României nu-i e bine

21:39

Războiul din Gaza - șocant: Israelienii au tras în propriii soldați, ucigând 5 dintre ei

20:42

Președintele Slovaciei, Peter Pellegrini, a fost în vizită la Robert Fico: Poate vorbi, dar este în stare critică!

19:53

Simona Halep a abandonat silit turneul Trophee Clarins