Simona Halep a abandonat silit turneul Trophee Clarins

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep, numărul 1149 WTA, revenită în martie după o suspendare îndelungată, a abandonat, miercuri, în primul tur al turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.

Halep s-a retras în setul doi al meciului cu McCartney Kessler, locul 123 mondial, acuzând probleme medicale la genunchi. Halep câștigase primul set, 7-5, și era condusă în actul doi cu 2-3. În primul set adjudecat greu, jucătoarea a avut mari probleme pe propriul serviciu.

În al doilea set, Simona avut nevoie de timeout medical pentru a se interveni la piciorul său stâng, în zona genunchiului, la care avea probleme. A renunțat să mai continue, la scorul de 3-2 pentru adversara sa.

Astăzi ea a transmis un mesaj pe rețeaua X cu privire la abandonarea meciului la turneul Trophee Clarins:

Ei bine, ieri nu a fost așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi care persistă de la Miami a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară.

Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc și să cred în continuare în drumul meu. Vă mulțumesc celor care mă susțineți, văd mesajele voastre și înseamnă enorm pentru mine”, a scris Halep, citată de Cotidianul.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Mihai Enache: Nu cedăm, duminică votăm!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Sabin G 16.05.2024 22:59
    Probabil prietenia cu gheorghita i a distrus articulațiile
  • Patriot Roman 17.05.2024 00:34
    Halep a facut prea multe greșeli ca sa mai poata fi reparate! A concediat echipa româneasca Virginia Ruzici &co care se ocupa de ea de la începutul carierei ,medicație etc., cam tot. Și sa lăsat pe mîna lui Muratoglu (nume turcesc100% dar grec??) și a echipei lui neglijente.La proces Muratoglu a recunoscut ca a fost un supliment contaminat, și gata,l-a durut în fund.. Iar Halep deja era suspendata de 2 ani. Cu vaccinurile (pe care și le-a fkt) care au efecte adverse iar a dat-o -n bara! Dupa 2 ani de stat pe bara sub presiune, și la 32 de ani să revin în vîrful tenisului mondial e imposibil!! Ce zice Țiriac? Sa fie atentă la fetele tinere din tenisul feminin ,din noul val înalte și f.puternice! Parerea mea vb lui Văcăroiu este ca nu va mai reuți nimic șiar fi bine sa se retraga.Sau sa joace meciuri demonstrative..
  • Davinci 17.05.2024 10:06
    Fatuca asta are scris pe frunte munca in zadar. A avut șanse multe si cind multe jucătoare competiroae o duceau mai prost s-a furișat si a mai cîștigătorii pe ici pe colo. Surprinză mare a fost cind la Roland Garos i s-au pus întrebări de cultura generală si a răspuns... " nu" lăsînd o impresie proasta. NImic. Tabula rasa. Pai veniră apoi ceva victorii pe cind era pe banca cu primul ei amant care l-a făcut pe tatăl distinsei sa ia măsuri si sa ii despartă. Apoi a urmat lecția de sacrificiu de a-ai sculpta corpul renuntind la pe dinaintea ce ii producea mari dificultăți. Asta arată ca era chitită pe a fi mare sportiva sa facă bani sa fie cunoscuta etc. UN alt antrenor al ei pe cind era la juniorat i-a lăsat un gust amar si nu a mai dorit sa audă de ea. Categorică ca machidonii sint orientați pe bani si priviți la Becali la frații Becali la mulți alții care au probleme in ceea ce privește morala si cultura in sine dar au noroc la bani. Sa te apuci tu sa te căsătorești cu un om bun cred eu si care își dorea o familie nefiind sărăcie si el machidon si el cu bani a fost o mare surpriza. Ne spunea ca își dorește mult sa aibă vreo 3 copii. Cind ii va face ? la 80 de ani? Eu nu cred ca se va mai căsători. Cel puțin băiatul lui Tea Sponte un "chipan" de-al ei i-a dat pas... pentru ca își dorea familie o nevasta sa fie cu el nu prin turnee si uite cum s-a căsătorit cu o studenta de vreo 20 de ani si la revedere. Sigur ca are. bani si își poate permite multe. Ramine daca da sau nu a avut relații cu francezul care a distrus-o . Acolo insa nevasta francezului / grec i-a făcut toate cele aflind ca divorțase si se cuplase avindu- l antrenor. Așa a fost si cind era cu Serenă... mă rog... gura lumii. SI daca ar fi cuplată cu regele mezelurilor mă. uitam la acel individ care doar banii vorbesc pentru ca pare un primitiv si de arătat nu prea arată... Nu sint impresionat de jocul margaretei si de scenele ce le face. Spunea ca se antrenează . Poate pe terasele din Dubai sa fi făcut antrenament. Din păcate ce vrea minte nu poate fizicul. Ar face bine sa se retragă si să-și facă o familie pe cind se mai poate. Cu cit trec zilele cu atit vorbesc banii din ea nu femeia din ea si asta va duce la căsnicii eșuate. Oricum ce i-a făcut lui IURUC este o mare porcărie. Atit.
  • DANA Q 17.05.2024 16:51
    Pe cînd Simona era înca pe cai mari,am vazut,pe telegram ???/nu/mi aduc bine aminte/ o declaratie a sotiei lui Muratoglu, în care spune clar si raspicat ,ca nu se va lasa pîna n/o va distruge pe Halep.Si acum sînt convinsa ca a fost lucratura ei ,precum si lasitatea grecoteiului.Se pare ca i/a reusit./ de la greci sa nu primesti nici macar cadouri,asa spune o vorba veche si înca valabila/.Apoi a venit momentul criminal cu asa zisul covid în care multi au cazut în capcana întinsa de acest guvern anti romani ,vînzator de neam si tara ; si la astia le/a, reusit,multi dintre cei ce s/au vaxxat nestiind cu ce se vor confrunta ; asta e vina lor,a ignorantei lor.Mi/e mile de ei si de ce va urma Scuze nu au decît cei care nu stiu sa citeasca sau n/au niciun fel de interes pentru persoana lor si care refuza sa se informeze din mai multe surse.
    P.S.Chiar îmi pare rau de Simona si sper sa nu se confrunte si cu alte probleme mult mai nasoale.
  • Radesalu 17.05.2024 16:31
    Marii sportivi (nu toți) au un obicei, pe undeva înțeles, dar greu de explicat.
    Ai fost nr 1 mondial, ai scos bani intr-o tinerețe, cât alții în 10 vieți trudite până la pensie. Tot mai vrei ? Chiar și în condițiile în care vezi ostilitatea domeniului în care profesezi, tot nu înțelegi că e timpul să faci un pas discret înapoi și să te retragi cu impresia, în mentalul colectiv, de campioană ?
    Asta deja se cheamă lăcomie si dificultate în a înțelege pe ce picior dansezi (uite că ți-a făcut feste).
    Nadal a făcut exact ca tine și acum se face de cacao pe toate terenurile, ia cafteală de la niște necunoscuți.
    La fel face și Novak Djokovici, pe care nu mă ascund că l-am avut preferat. Dacă nu știi să te retragi in glorie, ajungi să te huiduie pe teren, chiar și fanii.
    Bagă la cap...
Ultima oră

23:30

Profesorul Gheorghe Buzatu ar fi împlinit 85 de ani. Acad. Ilie Bădescu: Schiță de portret în culorile duhului unui neam

23:10

Viorica Moisuc: Alexandrina Cernov - O floare, o lumânare și măcar un minut de reculegere.....

23:00

”Tată, am cântat Daciei întregi!” - Ciprian Porumbescu, un martir al României Mari. Compozitorul a murit la doar 29 de ani, după ce austro-ungarii l-au întemnițat pentru că milita pentru Unirea Bucovinei cu mama România (2/14 octombrie 1853-6 iunie 1883)

22:28

”ÎNCET, A ADORMIT CA UN SFÂNT” - Ciprian Porumbescu (14 octombrie 1853 - 6 iunie 1883)

21:30

IDENTITATEA - simbol al liberului arbitru. ÎNDEMNUL Mănăstirii Petru Vodă

20:40

Generalul Radu Theodoru a trecut cu bine printr-o operație la Spitalul de Urgență, la cei 100 de ani ai săi: Am prea multă treabă ca să ”dezertez” tocmai acum de pe frontul Țării! Să ne rugăm pentru însănătoșirea sa cât mai grabnică!

20:00

”Sigur și Eficient”. Avocatul Dan Chitic, mesaj tulburător: Prietenul meu a rămas imobilizat la pat în urma vaccinului Covid. Ajutați-mă să-i găsesc o casă de îngrijire permanentă!

19:30

Avocatul Gheorghe Piperea, candidat AUR la europarlamentare, atrage atenția asupra pericolelor geoingineriei solare: Demenții mesianici care practică geoingineria pentru a opri încălzirea globală în fapt o accelerează. STUDII

19:24

Joe Biden a dat RECITAL de Ziua cea mai Lungă (VIDEO)

18:49

Iulian Capsali: CLIPE DE RĂSCRUCE ȘI CUMPĂT. Dacă România, unde se concentrează armate continuu, devine teatru de război, așa cum se dorește, vom avea aceeași soartă cu Irakul sau Ucraina

17:44

Comuniștii soroșiști de la PressHub, dezbatere electorală cu iz separatist: ”De ce este important Parlamentul European pentru Banat”. Cum a făcut față eurocandidatul AUR, profesorul Avram Fițiu - VIDEO

16:50

Plagiatorul vrea să fie din nou Rector: Ministerul Educației este nepăsător față de plagiatul cras al lui Dan Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius din Constanța, și ne răspunde cu greșeli de ortografie

15:50

Povestea lui Ion Cristea, ieșeanul care a avut grijă, timp de 47 de ani, de ceasul din Turnul Palatului Culturii din Iași. La frumoasa vârstă de 82 de ani, acesta așteaptă un brevet de invenție

15:44

PNȚMM se va adresa Curții Europene a Drepturilor Omului cu privire la candidaturile la euro-parlamentare și București

15:01

Statul în straturi și Marea Resetare: Cum au ajuns Votul inutil și Democrația o formă fără fond