S-a predat Donald Trump? – Statul Paralel pare că îi pregătește un nou mandat la Casa Albă

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu șase luni înainte de alegeri, în Statele Unite se întâmplă lucruri ciudate: în paralel cu o descotorosire de Joe Biden, Sistemul dă semne că a ajuns la o înțelegere cu Donald Trump.

A fost mai întâi uluitoarea tumbă politică față de Războiul din Ucraina.

De doi ani de zile, Trump este cea mai puternică voce din spațiul politic american care a militat pentru încheierea războiului.

Declarația sa - că va pune capăt conflictului în 24 de ore dacă va reveni la Casa Albă - continuă să provoace coșmaruri la Kiev.

Iar sondajele arat că majoritatea zdrobitoare a americanilor doresc pace în Ucraina. Sau, în orice caz, o dezangajare a Statelor Unite dintr-o țară pe care cei mai mulți au probleme să o găsească pe hartă.

Cu toate acestea, sfidând orice logică electorală și elementară, Trump a sprijinit votarea în Congres a noului pachet de ajutoare pentru Ucraina, de peste 60 de miliarde de dolari, propus de administrația Biden.

Un alt semn ciudat este spațiul uriaș acordat recent lui Trump de către revista Time.

Cine are timp și dispoziție să citească întregul text, va constata o schimbare spectaculoasă de ton: ireconciliabilului inamic de până ieri i se descoperă și fața umană. Inclusiv, de pildă, lista de melodii de pe telefon.

Time nu este doar una dintre goarnele propagandei de pe Potomac, ci și un acar ideologic. Indică direcția.

Faptul că lui Trump i se cedează cu generozitate coperta, folosită cu alte ocazii pentru a desemna Omul Anului, spune multe.

La fel și titlul interviului – „If He Wins” – care sugerează acceptarea a ceea ce până mai ieri părea de neacceptat; o victorie a lui Trump.

Textul fluviu din Time nu putea rata abordarea Războiului din Ucraina. Din nou este evidentă schimbarea de nuanță: Trump nu mai dorește pacea imediată. Nici măcar retragerea SUA din conflict. Doar condiționează implicarea Americii de implicarea Europei.

Este tot ceea ce își dorea să audă regimul Zelenski. Și Complexul Militar Industrial.

În fine, un alt semnal șocant este că, în plină campanie electorală, Trump găsește de cuviință să își scoată singur din dulap cel mai mare și mai jenant schelet: Isteria Covid. Și să se mai și fălească cu el.

În ultimele zile, el a lansat o serie de atacuri furibunde la adresa lui Robert F. Kennedy Jr. pe tema „antivaccinismului” acestuia.

Atacuri care nu diferă prea mult de cele lansate de mașinăria de propagandă în urmă cu câțiva ani. Și cărora – atunci - le-au căzut victime majoritatea alegători de azi ai lui Trump.

Dacă Donald Trump nu a intrat într-o criză de masochism sinucigaș, simțind nevoia să își detoneze propria bază electorală, atunci singura concluzie posibilă este că a fost luat ostatic (din nou?) de Statul Paralel.

Cu un Joe Biden incapabil să meargă, să vorbească și să citească textele care i se pun sub nas de păpușari, o presă care îl lasă din brațe, cu o Americă în criză internă totală – politică, economică, financiară, socială, culturală -, implicată în două războaie, cu perspectiva unui al treilea (Taiwan), pe fondul unor schimbări dramatice și rapide în ordinea mondială, un Trump în lesă și controlat din scurt poate fi soluția de avarie pentru Statul Paralel american.

*

Pe aceeași temă, cu mai multe detalii despre atacul vaccinist al lui Trump la adresa lui RFK Jr, citiți și un editorial de Ben Bartee de la Armageddon Prose pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Cândva, demult, înainte ca administrația sa să fi fost infiltrată de Statul Paralel prin niște persoane plasate strategic, precum Jared Kushner, Mike Pompeo etc., Donald Trump a manifestat un real interes pentru numirea lui RFK Jr. ca președinte al unei comisii pentru siguranța vaccinurilor.

Iată ce scria Politico în ianuarie 2017:

(Nota AP: observați tonul iritat al articolului dintr-un ziar mainstream care prefigurează isteria Covid.)

„Președintele ales Donald Trump i-a cerut lui Robert F. Kennedy Jr., o sursă majoră de teorii infirmate care susțin că vaccinurile sunt dăunătoare, să prezideze o «comisie privind siguranța vaccinurilor și integritatea științifică», a declarat Kennedy reporterilor după o întâlnire care a avut loc marți la Trump Tower.

„Kennedy, care a spus că acceptă propunerea, insistă de peste un deceniu că urme de mercur dintr-un conservant folosit anterior în vaccinurile de copii au provocat o creștere masivă a diagnosticelor de autism. El s-a cramponat de această teorie în ciuda dovezilor științifice copleșitoare care demonstrează contrariul.

„Însă, ulterior, în cursul zilei, Trump a părut să dea înapoi față de afirmațiile lui Kennedy. Într-o declarație dată publicității de echipa care asigură tranziția (de la vechea la noua administrație – n.tr.), Trump a declarat că «s-a bucurat de discuția» cu Kennedy și că «explorează posibilitatea de a forma un comitet pentru autism, o boală care afectează multe familii; cu toate acestea, nici o decizie nu a fost luată în acest moment».”

Șapte ani mai târziu – fără să fi intervenit nici o modificare în poziția consecventă și principială a lui RFK Jr. privind siguranța vaccinurilor – Trump și-a schimbat el atitudinea, singura concluzie fiind că nu are convingeri cu adevărat sincere în această chestiune și nici o strategie consecventă.

The Independent din 28 aprilie 2024 scria:

(Nota AP: același ton iritat în legătură cu vaccinurile!)

„Donald Trump a început să îl atace pe candidatul prezidențial independent Robert F. Kennedy pe fondul sondajelor care arată că antivaccinistul atrage sprijinul potențialilor votanți ai lu Trump.

„În weekend, dl Trump a făcut cel puțin patru postări pe Truth Social în care l-a atacat pe dl Kennedy, afirmând în mod fals că este o «unealtă a Democraților» cu rolul de a-l ajuta pe președintele Joe Biden să câștige, că este mai liberal decât orice alt candidat și că opiniile sale despre vaccinuri sunt «false».

„«Un vot pentru Junior ar fi practic un VOT DE PROTEST IROSIT, care ar putea bascula într-o parte sau în alta, dar care s-ar întoarce doar împotriva Democraților dacă Republicanii ar ști adevărul despre acest subiect», a scris dl Trump sâmbătă.

„Intensificarea bruscă a atacurilor survine după ce sondaje realizate de Quinnipiac, Marist și NBC News au arătat că campania dlui Kennedy ia voturi de la dl Trump.

„Un sondat NBC News indică faptul că, în confruntările directe dintre dl Trump și dl Biden, fostul președinte are cel puțin două procente avans. Însă, dacă este inclus și dl Kennedy, dl Biden este în avantaj. Sondajul Marist arată că dl Kennedy a reușit să își mărească sprijinul în rândul alegătorilor independenți, de la 21% la 27%, în timp ce dl Trump a ajuns de la 38% la 30%.”

Lăsând moralitatea deoparte – nu sunt convins că Trump a fost sau ar putea fi vreodată influențat de apeluri la moralitate; nu este în ADN-ul său – avem de-a face cu o bufonerie strategică absolută din partea unui candidat care are nevoie de fiecare membru al bazei sale electorale la alegerile din noiembrie.

Calculul este simplu.

La mitingurile electorale, Trump continuă să se laude cu Operațiunea Warp (producerea în timp record a „vaccinurilor” Covid – n.tr.) și de fiecare dată este huiduit – singura temă pentru care este huiduit – deoarece ego-ul său nu poate suporta să nu fie felicitat pentru ceea ce crede că a fost un efort eroic din partea sa, adică Operațiunea Warp.

Poziția lui RFK Jr. față de vaccinuri, pe de altă parte, corespunde celei a majorității membrilor bazei electorale a lui Trump.

Dacă ai fi Trump, de cei ai ataca forța cea mai mare pe care adversarul o are față de tine?

Evident, sunt mai multe explicații posibile.

Poate că a fost avertizat că a deveni radical „antivaccinist” ar însemna depășirea unei linii roșii, inacceptabile pentru Statul Paralel, și că riscă să fie tratat la fel ca JFK Jr. dacă continuă.

Poate că, pe căi ocolite, industria farmaceutică i-a promis niște sume de bani, ca un fel de mită electorală.

Poate că este fanatic.

Sau poate, doar poate, este vorba de aceeași problemă esențială care l-a împiedicat să retragă trupele din Afganistan sau să îl grațieze pe Julian Assange și care își scoate acum din nou la suprafață chipul hidos: consilierii lui Trump se lasă înconjurați de niște promotori de programe în dezacord cu propria sa bază electorală, dar – prin lingușire sau alte mijloace – se lasă dus de nas de acești șacali.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre Tratatul OMS - Dr. Anca Nițulescu în dialog cu Dr. Meryl Nass (SUA)

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
  • Bizar 01.05.2024 16:03
    ChemTrail mai clar ca lumina zilei !!!!
    https://twitter.com/i/status/1785322978902708491
  • Wolf Edmond 01.05.2024 17:50
    Dacă pe noi ne avertizează și asigură domnul general Rog că ne va convinge de la distanță să votăm așa cum dorește cineva suspus și o vom face bucuroși și în plus convinși că e cu de la noi putere, imaginați-vă ce mijloace și putere de persuasiune poate să aibă la dispoziție domna Avril Haines, directoarea Comunității de Informații din SUA. Doar mișcă din picior și imediat se face. Magie cu M de la MAGA.
  • Tic 01.05.2024 17:51
    Si contra noastră.
  • Tic 01.05.2024 17:51
    Ei contra noastră!
  • Christinne Radu 01.05.2024 19:21
    https://twitter.com/CensoredMen/status/1785014413805883643
  • Christinne Radu 01.05.2024 19:22
    https://twitter.com/bx_on_x/status/1785142752121929763
  • Christinne Radu 01.05.2024 19:24
    https://twitter.com/elonmusk/status/1784982156823138657
  • AlxB 01.05.2024 21:25
    Un articol care e bine construit punand problema predarii lui Trump in fata globalismului-progresist. si a Statului paralel.
    Eu as vedea posibila si o alta varianta de analiza:
    1.In privinta ajutorului de 60 mld dolari ptr Ucraina, Trump nu s-a opus acum si a ramas neutru pentru ca sa se transmita semnalul ca acestia sunt ultimii bani ce se vor acorda si aceasta se va intampa in mandatul lui Biden si nu al lui.In al lui ajutorul catre Ucraina va tine cont de vointa americanilor-anume PACE.
    2.In privinta schimbarii de atitudine fata de Kenedy si a sustinerii acestuia pentru investigarea vaccinarii aici lucrurile ar putea sta asa: da, s-a negociat cu Statul paralel , dar nu in postura de predat sau invins, ci din contra, in postura de viitor invingator si de aparator al intereselor SUA. Daca aceasta comisie de investigare va trage concluiza ca vaccinurile au fost o arma bilogica si ca initiatorii sunt SUA, atunci SUA va trebui sa plateasca tot ceea ce s-a intamplat la nivel mondial. Ei bine Trump , in fata unui astfel de impact, a fost de acord sa tainuiasca acest dezastru al Statului paralel al SUA si a pus, la randul sau conditii. Printre acestea retragerea sprijinului Deep State-ului pentru Biden si promovarea lui ca favorit al americanilor , conform realitatii de astazi din SUA.

    Firesc , cineva si-ar putea pune intrebarea, de ce nu-l poate "rezolva" Statul paralel cu un glont pe Trump , asa cum a facut si cu presedintele Kenedy la vremea lui. Raspunsul aici este ca deja s-au facut eforturi disperate pentru a acoperi o crima facuta de serviciile secrete americane impotriva unui presedinte in functie al SUA. O astfel de operatiune si imagine ar fi aruncat democratia americana in zona tarilor africane. Ori repetarea aceleiasi solutii acum impotriva lui Trump nu ar mai lasa loc de interpretari privind implicarea serviciilor secrete americane in lichidarea propiiilor presedinti distrugand efectiv imaginea si credibilitatea SUA ca democratie model sau pur si simplu ca democratie.
  • Carbid 02.05.2024 14:56
    Sunt impresionat! Simt că e mult adevăr in spusele dvs!
    Căutam să înțeleg ce naiba se întâmpla cu trump de cateva săptămâni, că nu mai înțelegeam absolut nimic si iată că citesc acum prima explicație care “face sens”!! ;))
  • PaulMtl 02.05.2024 02:45
    domnule, esti sigur de ceea ce afirmi? Esti aceeasi persoana care scria in 2020 https://rgnpress.ro/2020/11/adrian-patrusca-in-evz-contraatacul-lui-donald-trump-la-lovitura-de-stat-ce-sanse-are-sa-invinga/ ???
    Fii amabil si citeste cu voce tare ultima afirmatie, ultima fraza din acest articol.
    O ultima intrebare, ai scris deja sau te pregatesti sa ne impartasesti si noua noile descoperiri pe care le-ai aflat la ultimul dineu, stii, pamantul plat, civilizatiile extraterestre, reptilienii, etc....
  • kostas.ro1608 02.05.2024 07:47
    Ce-am mai ras, dom Patrusca!! Deci cade si mitul salvatorului Americii..ahahaha. Mai ramane sa cada si mitul salvatorului lumii, adica conu' Putin. Ca numai in el a mai ramas o speranta, nu? Putini au realizat ca toti liderii sunt captivi in mana si la ordinul acelorasi oameni (sau nu) din umbra. Si toti urmeaza planul fara abatere. Speranta noastra este numai in Iisus Christos!!! Paste binecuvantat, va doresc.
  • Ecce Claro 02.05.2024 09:41
    De data aceasta dle Patrusca sunteti carcotas. Ati luat in considerare ca poate statul paralel a fost deja infrant? Se pare ca nu stati cu ochii pe mai multe publicatii de presa independenta...si atunci faceti speculatii, care pot pata blazonul unui jurnalist ca dvs. Amintiti-va de acest comentariu venit de la ecce claro. See you
  • INJECTIA FINALA 02.05.2024 17:30
    Statul paralel a fost deja înfrânt?
    Nici gând.
    Poți să ne indici și nouă, rogu'te, publicațiile independente care susțin acest lucru?
    Mulțumim
  • Terchea B. 02.05.2024 11:58
    ,,Give them bread and circuses, and they will never revolt" .Toata lumea e prea ocupata sa priveasca mascarada si ignora streangul care se strange
  • Neanae 02.05.2024 15:20
    Trump a aflat o zicală de la un prieten român: “FĂ-TE FRATE CU DRE@CU’ PÂNĂ TRECI PUNTEA”!
    Are dintele înveninat contra Deep State-ului. Las să ajungă el la Casa Albă și apoi vedem cu ce coloană vertebrală se plimbă el prin parcul’ Cășii!!! Răbdare …
  • INJECTIA FINALA 02.05.2024 17:24
    KOSTAS.RO1608

    Subscriu, frate
  • INJECTIA FINALA 02.05.2024 17:39
    Trump vaksinistul (vaxsinistrul)

    Liber la vak sinn uri
    Liber la măcel
    Sub peruca'i cipuri
    Peste craniu'i chel

    Vâjâie rachete, și civilii mor
    Trump mai are doar un singur dor
    Să treacă Gaza si prin malaxor

    S'aprinda și el războaie cumplite
    Să'i înțepe pe oameni ca pe vite
    Să rămână neuitat în istorie

    Cu Bibi și Putin, să se alieze. Pentru victorie!
  • INJECTIA FINALA 02.05.2024 17:44
    QUINTESSENCE:
    Trump says he would rather have @JoeBiden than
    @RobertKennedyJr as President and claims RFK Jr’s “views on vaccines are FAKE”
    https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1784095282919100682

    AM citit și m'am speriat
    Trump e la creier vaxxinat
    Crede 'n vaxxuri, il preferă, la o adică pe Biden, în locul lui Kennedy Junior...care se opune vaxurilor din totdeauna.

    După ce a votat ajutorul militar masiv pentru Israel
    I'a căzut peruca, "regele" e chel
    Decât președinte, mai bine chel
    Ner, bucătar la MC Donald
    Că 'I place furajul fast food

    Idealul lui pt a face America Great Again:
    Un MC Donald (Trump), la fiecare colț de stradă unde Americanii să servească sandvișurile morții înmuiate în seruri experimentale...

    În timp ce avioanele pline de bombe, votate de el, bombardează copiii creștini și musulmani în Gaza...

    Pe scurt :
    - Trumpeta Apocalipsei vrea sa'i ucidă pe Americani, la ei acasă, prin vaxxinare

    - să 'I macelarească pe palestinieni la ei acasă

    - să fie, pro viață, pt a oferi cât mai multă carne de tun lui big pharma ...

    Ce dezastru, ce tragedie
    Omul ăsta e șantajat până la chelie

    Kennedy Junior e și el pro Sion
    Dar pare mai bun decât Biden și Trump...

    Ca și bietul șantajat Simion
    Pe care Aur , ca să câștige,
    trebuie sa'l arunce, că 'i un pion
    Trădător, o coadă de topor


    Avem în față Oculta Mondială
    Afișând peste tot agenda'i criminală
    Vor să ne omoare, să ne înrobească
    Și prin plandemii, să ne gaurească ...

    Fraților, surorilor, ne rămân rugăciunea și postul și lupta vitează și înțeleaptă

    Dumnezeu este cu noi
    Până la ultima treaptă!
  • Davinci 03.05.2024 01:38
    Domnilor și Doamnelor lucrurile nu par sa fie ușor de urmărit. Trump la fel ca si BIden sint unși cu mult alifii. DIn fericire Trump a făcut mult mai mult pentru America de la cedind salariul lui a creat o economie pentru ca este business mân. A făcut foarte , foarte multe din spectrul de afacerist ceea ce Biden nu știe decit in a cheltui banii statului așa cum fac democrații pentru populism. Repulicanii crează joburi te învață sa pescuiești. Știindu-se conflictele dintre el si industria de arme cei care vor război omul nostru cred ca a ajuns la inelepciunea de care vorbește cineva mai jos. " fă-te frate cu dracu pina treci puntea." SInt mai multe regii in ceea ce privește Trump . NU este vorba de a fi împușcat pentru ca ar fi dezastru in America ca maniferstari. Dar el poate ajunge la putere si atunci șantajat , trădat. Sau ajuns la putere va schimba totul la 180 de grade restructurând CIA FBI-ul tot. Nu uitați ca are doare 4 ani la dispoziție ceea ce nu este mult. Globalismul criminal are rabatare si s-ar putea sa îl lase sa ii dea impresia ca schimba. Orice este posibil. Durerea cea mare este ca doar ceva intelectuali realizează pe unde sintem. Restul popultatiei lumii nu se mai manifesta decit pentru probleme imediate. PRiviti in România unde nimeni nu da in judecata pe cei care au promovat vaxxinul. Cei cărora le-au murit persoane din familie nu fac nimic. Pe cind a venit Ursula van der.... nu s-a făcut nicio manifestare de proteste. Globalistii au cu ce învinge de la bani si funcțiile care le au la timpul ce arată pentru mulți dintre cei ce trăiesc pe acest glob amintesc ca o credință se diminuează. papa Francisc a trădat la greu iar corupitiile in intercalarea masoneriei in special al cluburului ROtary in biserica romana este clara . Deci Trump știe clar dece a pierdut. IN ultimele zile ale condorului un mare film cu Robert Redford ce lucra pentru CIA si întors din lunca colegii i-au fost omoriti de cine oare? De CIA pentru ca ei știau prea mult se spune cam așa " AMerica este. pregătită tot timpul pentru război. AMericanii sint demorcati otita timp cit au de pus ceva pe masa. Daca nu au atunci ordona sa li se aducă si nu contează cum. " Este clar... DIn păcate se dorește agravarea relației cu Rusia si se scot tot felul de scenarii pentru a obliga statele lumii sa cumpere armament... la greu. Trump știe ca nu poate cistiga daca nu face un anume pact cu industria de război. SI iată-l ca face ALtcumva nu va fi niciodată președinte . CE va fi insa după alegerea lui ramine de văzut > EU unul cred in TRump din păcate ce s-au intimplat in ultimii ani a făcut america o tara fără vreo morala unde a fost asmuțit poporul american împotriva poporului american de un către un Senis si toată gaskha globalista. Doamne ajuta!
  • Iuliparte 03.05.2024 21:54
    "Nu uitați ca are doare 4 ani la dispoziție ceea ce nu este mult." Pai ce a facut in cei 4 ani pe care i-a avut deja?
  • Ecce Claro 04.05.2024 01:30
    Da pot, dar este mult de citit si recuperat de cei care nu urmaresc asiduu. Cititi franceza, engleza, sper...?
  • fast 08.05.2024 15:08
    ..................Istorie ne invata, ca state paralele au existat si vor exista intodeuna, oriunde in lumea. Cine crede ca le poate invinge .................este...............
Ultima oră

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare

08:59

Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

08:47

Ion Cristoiu: O nouă victorie a Rusiei: Occidentul nu se mai preocupă de economie, ci de înarmare

08:30

17 mai: Sfântul Apostol Andronic și soția sa, Iunia

08:10

17 mai: Sfinții Cuvioși Nectarie și Teofan, ctitorii Mănăstirii Varlaam, Meteora, Grecia; Sfântul Dodo, ucenicul Sfântului David din Gareji, Georgia

22:49

Protocolul Dr. Zelenko pentru prevenirea și tratarea Covid, eficient și pentru gripa aviară și alte virusuri. Nu avem nevoie de “soluțiile” dezastruoase ale Big Pharma/OMS. Studii despre eficiența unor suplimente și tratamente naturiste - VIDEO

22:15

Corneliu Vlad: României nu-i e bine

21:39

Războiul din Gaza - șocant: Israelienii au tras în propriii soldați, ucigând 5 dintre ei

20:42

Președintele Slovaciei, Peter Pellegrini, a fost în vizită la Robert Fico: Poate vorbi, dar este în stare critică!

19:53

Simona Halep a abandonat silit turneul Trophee Clarins

19:13

Recunoștința lui Zelenski: "Ofensiva Rusiei de la Harkov este vina Lumii întregi"

18:32

Rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu, de la Universitatea ”Ovidius” din Constanța, nu respectă nici carta universitară, nici legile justiției române. ANCHETĂ (DOC)