Războiul împotriva Omului

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un vânt rece de Moarte bate prin lume. Cineva a stabilit că suntem prea mulți și trebuie să fim decimați.

Conform Marelui Plan, puținii supraviețuitori nu vor avea de ce să fie invidioși. Li s-a rezervat soarta unor iobagi de tip nou, legați de plantații digitale.

Moarte și Reeducare. Iată sloganul perfect pentru un Fenomen Pitești extins la nivel planetar.

Marile masacre – de la Revoluția Franceză, Comunism și Nazism (a nu se uita: tot o formă de „socialism”) până la războaiele mondiale – și-au inventat dușmanii selectiv, potrivit intereselor ideologice, politice și strategice: clase sociale, etnii, țări...

Acum, dușmanul este peste tot: Omul însuși.

Indiferent de rasă, clasă ori apartenență politică, toți am devenit Ținte.

Niciodată în istorie nu a existat un asemenea Război împotriva Omului.

Semnalul fazei finale l-a reprezentat COVID-19.

George Soros, 11 mai 2020:

„Chiar înainte de începutul pandemiei, am realizat că suntem într-un moment revoluționar, în care ceea ce era imposibil sau chiar de neconceput în vremuri normale a devenit nu doar posibil, ci probabil absolut necesar.”

Atunci a avut loc Marea Răsturnare: printr-o manevră de scamator, Spitalele s-au transformat în Abatoare, Casele de Bătrâni în Lagăre de Exterminare, Medicii în Călăi, Statele în Pușcării, Guvernele în Gardieni, Vaccinurile în Injecții Letale.

Mai mult, în timp ce sistemele sanitare se declarau copleșite și internau doar bolnavi de COVID – pe care îi executau fără milă, conform „protocoalelor” – numeroase țări au introdus „facilități” pentru Avort și Eutanasie.

Sinuciderea asistată prin telemedicină sau Auto-Avortul au devenit realitate.

Andreaua ucigașă din vremea lui Ceaușescu s-a tehnologizat.

Apoi, după doi ani de ravagii, COVID-ul a dispărut de parcă nu ar fi fost.

Dar cele 13,6 miliarde de doze de vaccin administrate la 70% din populația globului (5,7 miliarde de oameni) continuă să lucreze cu spor. Să ucidă Sigur și Eficient. Sistematic și Subit.

Însă oamenii începeau să se trezească.

Era nevoie rapid de o nouă narațiune letală. Așa că Pandemia a fost înlocuită cu Războiul. La fel de Sigur și Eficient ca Vaccinul. Mai ales când amenință să se transforme în Al III-lea Mondial.

Moartea și-a luat avânt și nu mai poate fi oprită.

Ca într-un roman postmodern, sub țesătura narațiunii principale belicoase au început ori au continuat să se dezvolte alte fire epice otrăvite: crizele multiple (economică, financiară, socială, culturală - cu spectrul foametei ca bomboană pe colivă), Schimbarea Climatică, Identitatea Digitală, Creditul Social, Transumanismul etc.

Spre deosebire de Război, toate celelalte ucid lent. Dar la fel de sigur. Ucid Trupul, dar mai ales Sufletul.

Decimarea nu este suficientă. Ați uitat de Reeducare?

Frica este cel mai mare criminal. Omul a ajuns să trăiască într-o teroare permanentă. Animalică. Jinduiește după o gaură de șoarece unde să se adăpostească. Ori să se culce și să doarmă mult... mult... până când coșmarul se va termina.

Dar coșmarul nu se termină. În fiecare dimineață, noii Gardieni îl trezesc bătându-i cu pulanul în gratii și răcnind: „Scoală-te, banditule!”

Mai teribilă decât Frica este Deznădejdea. Cum poți evada dintr-o Închisoare Planetară? Mapamondul este tot un conglomerat de celule. Atlasul geografic seamănă cu planul unui penitenciar.

Urgie la Est, urgie la Vest. Unde să fugi?

Răspuns: în Sus.

Dintotdeauna a fost așa. De la Izgonirea din Rai știm că lumea aceasta nu este altceva decât o pușcărie. Și că singura scăpare este „în Sus”.

În 2020, au căzut doar măștile și decorurile, lăsând să se vadă realitatea în toată hidoșenia ei.

S-au năruit și falsele speranțe într-un Rai pe Pământ. Paradisul pe care Ei ni-l promit este Iadul însuși.

Ar trebui deci să ne bucurăm: acum ȘTIM cu Cine ne luptăm. Și pentru Ce.

Bătălia pentru o „Nouă Ordine Mondială” este de fapt un Război Duhovnicesc.

Sus inimile: Hristos a înviat!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Mihai Enache: Nu cedăm, duminică votăm!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (24)
  • rafaela67 07.05.2024 13:22
    Felicitari autorului pentru articol, Un articol excelent, ca de altfel toate cele semnate de Dl.Adrian Patrusca. Hristos a inviat, Active News !
  • Thermidor 07.05.2024 13:22
    Adevarat a Inviat!
    Curios, editorialul este ilustrat de o secventa din "Jesus Christ Superstar", film realizat dupa geniala opera rock omonima, dar din care tocmai scena Invierii lipseste.
  • Lolek Bolek 07.05.2024 18:19
    Adevarat a inviat!

    Lipseste scena invierii, pentru ca "Jesus Christ Superstar" = "Moshiach cosmic" nu are nevoie de inviere. Interesant, Iuda este un negru (Carl Anderson) in "opera rock" din 1973, oare ce parere au astazi baietii din BLM?

    Ma bucur sa vad ca autorul articolul incepe sa vada realitatea spirituala a razboiului final.
    Armaghedonul nu este despre un razboi purtat cu arme omenesti, este un razboi spiritual.
    In cer, cand balaurul a pornit razboiul, nu s-au batut cu sabii laser in stil Jedi. In lumea duhurilor ("softurilor") nu exista arme. Razboiul a fost al conceptelor/cuvintelor/realitatilor spirituale: minciuna contra Adevar/Cuvant.
    A fost un razboi impotriva Duhului Sfant (Matei 12:31), alungarea Duhului de Viata din templul inimilor despartite de Dumnezeu ("temple/sanctuare" ramasa goale).

    Razboiul s-a terminat in cer, Lucifer si ingerii care l-au urmat in rebeliune au fost "aruncati" pe pamant si de atunci razboiul continua aici, pe planeta puscarie.

    [...]În 2020, au căzut doar măștile și decorurile, lăsând să se vadă realitatea în toată hidoșenia ei.
    S-au năruit și falsele speranțe într-un Rai pe Pământ. Paradisul pe care Ei ni-l promit este Iadul însuși.
    Ar trebui deci să ne bucurăm: acum ȘTIM cu Cine ne luptăm. Și pentru Ce.
    Bătălia pentru o „Nouă Ordine Mondială” este de fapt un Război Duhovnicesc.[...]

    Da, in 2020 au căzut doar măștile și decorurile iar in curand se va externaliza ierarhia. Mastile si decorurile sunt pentru abureala catehumenilor, in curand apare fizic papasarul "Moshiach cosmic" si toata trupa lui de "ingeri de lumina".

    Da, este de fapt un Război Duhovnicesc.

    Stim de mult cu cine ne luptam, caci ni s-a spus, este bine ca a aflat si dl. A.P.:

    Efeseni 6:12 – "Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești."

    Pentru ca asa fost de la inceput: un razboi impotriva Duhului Sfant.

    Cine va fi instalat in Om: Duhul Sfant sau duhul Legiunii (Marcu 5:9)?

    Razboiul final este in "sfanta sfintelor/locul preasfant", acolo unde Iisus Hristos a intrat ca Inaintemergator. In experienta in care a intrat El, primul, Capul, Prototipul, trebuie sa intram si noi. El primul si noi dupa El. Nu El in locul nostru! Aceasta este Calea catre desavarsirea crestina, pe care a mers al doilea Adam (Om), Fiul Omului.

    Există o dovadă lingvistică prin care se poate înțelege că expresia Armaghedon, în ebraică, este o transliterare din cuvântul moged (sau mo’ed), cuvânt asociat în general cu prima încăpere a Sanctuarului ("locul sfant"). Bătălia Armaghedonului este o încleștare finală de a întina Sanctuarul, pe de o parte, și de a curăți Sanctuarul, pe de altă parte. Sanctuarul este trupul omenesc. Adevarul il curata iar minciuna il intineaza, dupa cum alege fiecare om in viata. Dumnezeu nu intra cu bocancii in viata noastra, asa cum procedeaza Diavolul.

    De aceea ni s-a spus sa intelegem ("vedem") ce scrie in Matei 24:15.
  • Ecce Claro ► Lolek Bolek 08.05.2024 03:00
    Efeseni 6:12....ne da puterea de a lupta pentru o viata vesnica Ioan 3:16
  • Tic 07.05.2024 13:51
    Adevărat a inviat!
    Sus inimile,acolo este scăparea,acolo este Ocrotitorul!
  • DanNeintepatu 07.05.2024 16:01
    Adevarat a inviat!
  • Bizar 07.05.2024 16:18
    Steaua lui David originea ei :
    https://twitter.com/i/status/1787619901777101064
  • Briela 07.05.2024 16:18
    Adevărat a Înviat!
  • Bizzu 07.05.2024 16:57
    Adevărat A Înviat! Acum, mai mult ca niciodată. Și este alături de noi, în acest Război. Și ne aduce aminte că cea mai mare lucrare a satanei este să ne facă să credem că ea nu există. Ca să poată lucra în liniște împotriva Creatorului. Și mulți dintre cei amăgiți semnează contractul cu satana, uitând că Învățătorul Suprem este aici, în fiecare dintre cei care n-au uitat de El. Și va veni curând ziua în care această subestimare a Luminii va fi eroarea fatală care va separa definitiv apele. Iată DE CE acest Război descris perfect de Adrian este cu adevărat un Război Biblic.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi, păcătoșii! Amin!
  • IC XC NI KA 07.05.2024 17:41
    Războiul e cu Hristos pe sufletele noastre!
    Cred că-i de prisos să ne întrebăm cine câștigă. Hristos a Înviat. A și câștigat deja. A și biruit! El.
    Și și noi d a c ă facem ce ne-a zis!
  • IC XC NI KA 07.05.2024 17:29
    Adevărat a Înviat! Cu moartea pe moarte călcând și celor din mormânturi viață dăruindu-le.
    Deci, uite-i frica, uite-i deznădejdea?

    “Ucid Trupul, dar mai ales Sufletul.”
    Da, ucid mai ales sufletul, DAR NU neapărat! Din contră!
    Dumnezeu îngăduie, deci e de folos ..duhovnicesc. E spre trezire, spre deșteptare, spre venire în fire, în sine.

    Prin lucrarea “lor” se vor trezi/câștiga mai multe suflete spre mântuire decât spre pieirea care ar fi fost fară lucrarea “lor”, de vreme ce ÎNGĂDUIE!
    De vreme ce Dumnezeu vrea “câștig” de suflete, iar vicleanul vrea pierdere lor. Că doar n-o lucra Dumnezeu în slujba necuratului. Invers, DA!

    Așadar, Hristos a Înviat și tot ce îngăduie e spre ÎNVIERE, spre mântuire ..nu spre pieire! De n-ar fi așa n-ar mai fi Înviat.. nici Întrupat ..nici nimic.
    Vreo clipă NU cumva să ne luăm cu altele ..de ale “lor” și să uităm..de ÎNVIERE!

    “Dacă trăim, și dacă murim, ai Domnului suntem.” (Romani 14,8)

    Hristos a Înviat!
  • Quo vadis 07.05.2024 17:43
    ADEVARAT A INVIAT!!!
  • Patriot Roman 07.05.2024 18:00
    Hmm.. a decima..Din Roma antica provine expresia și era vb. de pedepsirea celor din armta romana, pt.lașitate în lupta sau diverse abateri, greșeli grave.Și înseamna ca ucideau o zecime din efective, legiuni etc. Adica o zecime =10%!! Ori elita ,plutocrația nu vor sa ne decimeze, ei vor sa ramînă pe Terra doar 500mil. de oameni conf.Guidestone din Georgia USA,ce tocmai o demolara,aruncara-n aer niște tipi.adica daca azi sîntem peste 7 miliarde de oameni pe planeta ei nu vor uciderea a 10% ci a 90%!!! Concluzia este ca satanele nu vor sa ne decimeze ci să ne extermine! Sa vedem daca or gasi suficienți tradatori în lume ca să-și duca planurile pînă la capat..
  • Miss Ter 07.05.2024 21:35
    Planul lor nu va reuși. Este foarte important să știm că nu vor reuși și nu vor reuși pentru că nu mai au timp și mai ales pentru că luptă împotriva Lui Hristos. Când am zis că nu mai au timp mă refeream la faptul că în nicio alternativă temporară ei nu mai figurează. Toate căile spre viitor le sunt oprite.
    Revenind: dacă cineva îți spune că se va opri după ce va ucide 7.5 miliarde de oameni poate fi crezut? Categoric un. Planul este să ucidă toți oamenii. Inclusiv pe cei care ii slujesc acum și care cred că sunt elite și că vor moșteni pământul.
  • Briela 07.05.2024 21:57
    Adevărat a Înviat!
  • georg xanthu 07.05.2024 22:22
    atita timp cit avem oameni ce väd,scriu si inteleg, ne va fi mai usor.Cu astfel de oameni,vom duce o luptä aprigä.
    Intelegerea este cheia timpului nostru,iar oameni ca Dl,Pätruscä va ajuta la trezirea noasträ si la impotrivirea noasträ,cäci dusmanul este prost,pervers si sllab.Poate fi invins usor ,dacä intelegem.
  • Passagero 07.05.2024 23:24
    Cand $oro$ zice, "suntem într-un moment revoluționar", citeaza esenta fundamentalismului bol$evik a$kenaz de instaurare prin prapad si sange a globaalismului $atanik.
    Desteptarea!
  • Mult-îndurător 08.05.2024 08:19
    Adevarat a inviat !
    Bine explicata situatia.
    O alta descriere ar fi necesara pentru razboiului duhovnicesc - discrugerea bisercii lui Hristos (a dreptei credinte, a otodoxiei) pentru cresterea gradului de demonizare al lumii si pierderea sufletului. Distrugerea consta in transformarea ei intr-o forma fara fond, cu preoti lipsiti de har, totul in numele dragostei. Transformarea va fi facuta cu perfiditate, cu impostura mistica asa cum unii spalati pe creier ti-ar da in cap pentru pomohaci si altii ca el.
    La intrebarea despre sfarsitul lumii, mi s-a raspuns ca nu stie, despre asta se vorbeste de pe vremea Sfantului Ioan Gura de Aur, dar ce observa parintele este ca: "un an trece ca si o luna, o luna trece ca si o saptamana, iar o saptamna trece sa si o zi" !
    Mult succes !
  • singur ortodoxia 08.05.2024 09:04
    Foarte bun articolul. Și foarte fain. Mulțumesc.
  • Wolf Edmond 08.05.2024 10:42
    Ceea ce urmează este de departe mult mai rău decât cel de-al treilea Reich. Mă uit la legile și proiectele de lege care trec prin parlamentele țărilor europene și chiar ale altor țări și mă îngrozesc când înțeleg ce regim mondial totalitarisc urmează să intre în funcțiune după isprăvirea alegerilor ce au loc în mai multe locuri acest an.
    Oricine și oricum poate fi declarat dușman al interesului general și anihilat în fel și chip.
    Accesați acest link: https://www.capital.ro/camera-deputatilor-unda-verde-pentru-un-proiect-ce-vizeaza-persoanele-cu-tulburari-psihice.html
    Când citești ai impresia că spitalele și balamucurile sunt pline ochi de rezidenți internați cu forța și nu mai sunt locuri libere. Chiar așa, urmează să înnebunim în masă?
    Este suficient să te exprimi într-un mod care nu convine și gata, ești internat, băgat în cămașă de forță și tratat după plac sau după nevoi. Cine poate contrazice un medic psihiatru? Când ieși de acolo, dacă mai ieși, ești o legumă care doar mai poate privi în gol și înclina capul a aprobare când ți se pun întrebări care încep cu „Este adevărat că...?”
  • Dorian Aurelian 08.05.2024 10:48
    Qui vivra verra. Ei sau umanitatea.
  • Davinci 08.05.2024 13:30
    Tot respectul domnule Patrusca pentru acest articol. Am mai spus ca prin aceste nenorociri reușim si noi sa aflam cam pe unde sintem cu credință nostra cit de umani am rămasă cit de doritori sa ne ajutam apropiatul mai avem.

    Cu fiecare Paste nu facem decit sa îl răstignim pe Cristos de peste 2000 de ani. Ce am învățat? Mă nimic. Durerile lui nu le mai înțelegem. Revenirea lui nu este pe ordinea de zi a cerului. Opțiuni nu avem... cu toate ca apar religii noi sau sintem îndemnați de PR-ul gay al lui Schwabb acel Hariri sa luam cont ca " timpul liberului arbitru a expirat. Se impune rescrierea Bibliei cu ajutorul inteligenței artificiale. Mai sa fie !!! Bisericile si doctrinele lor sint din ce in ce mai diferite si oferă credință alternativa ca biserica. Unitariana si altele. In zilele de azi cel puțin eu am realizat ca nu oricine îți este aproapele după cum explica Isus in parabola bunului samaritean. Sau Pavel pe cind ne îndeamnă sa nu aruncam cu Flori in fata porcilor pentru ca le vor minca. Studiul Bibliei este din ce in ce mai rar si creștinul ortodox este "repetent" la acest studiu unde protestanții au un mare avans. Mutarea către diverse culte s-a făcut fără minte ci pentru a caută beneficii așa cum erau si acum 30 de ani cind mai toți ce doreau sa plece sa emigreze treceau la penticostali, baptiști , etc.. Ei avind o mare lipsa aceea ca nu dau importanta tradiționalismului a romanismului a valorilor României. Habar nu au de cine a fost Goga sau STeinhardt sau Vlahuță etc. Sint tabula rasa... Ii întrebam aici in S.U.A. la servici si îmi uneau ca s-au rupt de România ca ei cred doar in Biblie si atit si nu se închină pe la ziduri si lemne. Ei bine nu le-am rămas dator si i-am intrebrebat dece fac Pastele cu catolicii? NU au avut un răspuns. APoi daca au renunțat la tradiții la datini dece nu maniaca in zilele de Paste de Crăciun famimosii humbargers , si alțele de-ale americanilor dar fac sarmale, caltaboș, piftie. si așa mai departe? AU tăcut. Acolo am ajuns. Azi credință este o comedie si mai toți se vad credincioși si la o simplă întrebare citi s-ar sacrifica pentru Cristos tac. Eu cel puțin sint nepracticant creștin ortodox. M-a pus la punct IOV SI BRANCOVEANU cu tot ce înseamnă a fi creștin. Scăparea fiind in evanghelistul Matei care spune " SI AJUTA NECRDINTEI MELE>". Pornind de la minciuni de genu asta unde toți merg pe la o biserica de sărbători dar o fac de frica de cu totul altceva... reușind prin duplicitate si înșelare sa fie o masa de lucru foarte buna pentru globalisti. La greu promitem marea cu sarea cerului dar... ca in bancul cu evreul care nu găsea parcare si avea un miting urgient. pina la urma I-a spus lui DUmnezeu ca ii da jumate de avere daca ii face rost de o parcare pentru mașina . SI a căpătat o parcare. Pe cind mergea fericit către miting se auzi o voce din ceruri " hei omule cum ramine cu promisiunea data? Of doamne nici de gluma nu ști si tu!" cam așa sintem . Globalismul ca si comunismul nu au apărut din senin. Citi romani sint si credincioși si masoni si ... si precum domnul Dorel Vișan o rușine.... un duplcitiar care joaca pe doua terenuri pentu bani si considerație... Dece nu a făcut-o Eminescu sau Eliade? Îmi este rușine de newrusinea lor. Biserica accepta inmomrintarea lui PIttis neexplicabile unde un cocteil de ritualuri aveau loc la acea înmormîntare știindu-se ca omul era mason in loja delta Dunării apoi ajuns PR-ul lojei naționale romane. CUM așa? UNde ne aflam cind omul zilelor de azi este cautaror de plăceri unde nu ii mai pasa de nimic unde parvenitismul, tupeul, opulismul, aroganțele, cameleonismul, ura, prostia , servilismul si altele sint ridicate la rang de virtute. Mai ieri la Realitatea s-a dat filmul 21 de rugini se spunea ca vor fi comentarii la acel post a doua zi. Lipsesc cu desavirsire pentru ca filmul in sine recomandat de DOrel Vișan este o porcărie ceva de nedescris. VI cu excepțiile din biserica si le vinzi ca pe cea cotidian pe fund mari duhovnici de la Calciu la Cleopa , Galeriu si STaniloae si mulți alții sint dați uitării... CUm așa? Punem josul cu susul spre cer? NU ne știm istoria si nu se face niciun efort pentru a familiariza mințile ocupate cu droguri cu parvenitism etc... sa știe de un Gafencu, Codreanu, Galeriu, STaniloae ce sunt uitați prin cimitire cenzurare si morminte uitate. Nimeni si nimic. Doar Activenews si poate încă o alta publicație mai scrie de martirii neamului. CUM sa vi cu porcăria asta de film fără sa te duci sa arăți lumii numele celor care au murit la Aiud la Gherla etc? Prelații cu sutele. Mă rog. Dar pe acest fond globalismul preia excepțiile de la regula si lucrează... Azi lupta pentru a parveni sub orice chip este meniul zilei > Mă uitam la citi bani s-au cheltuit la mare de zilele de 1 mai? Zeci de milioane de euro. Droguri, bătăi , sex orice... si totul incpeut chiar in perioada de post. BUsinessuri multe ridicate de românii cu bani (de unde atitia ban?!) in Grecia etc. Legea este pentru prosti pentru ca. șmecherii fug in alte tari si pe canalele de masonerie reușesc sa scape. GLobalismul este imaginea imperfecțiunii a minciunii noastre. Altcumva dece nu ies pe străzi împotriva lor daca nu le este frica si cred in Dumnezeu? Nu. Minciuna... iar globalismul știe ca va cumpara conștiințe pentru poziții sociale pentru argintii ce le vor da acestor duplicitari. VIne Van Der SPume in BUcuriesti iar cei care au pierdut pe cei dragi prin vaccinări etc... nu fac protest? Dar cred in Dumnezeu nu? Isus nu a venit cu sabia păcii pe pămînt parca. Lașitatea este amplificată si de faptul ca instituțiile care apărau drepturile omului au dispărut si ele erau orientate in a arată cu degetul abuzurile comunismului.... Azi pot fi arătate si țările capitaliste care fac abuzuri care trădează care libertatea este de fapt ceva pervers după cum o promovează. Spuneam unui preot de aici sa aducă aminte in rugamciunle ce le spune si de martirii neamului pentru ca așa se cade. Nu te rogi pentru președinții din tara si din America iar pe martiri ii uiți? Din păcate iată une am ajuns. Iar capul plecat nu este o soluție si cineva Dimitrie BOlintineanu ne învață dar la școală nu s-a pus accent pe așa ceva ca si acum...

    Voi incehia cu ceva versuri din Daniil SIhastru a lui Dimitrie Bolintineanu si textul scurt spus de Huxley ce se potrivește perfect acestor timpuri. DOamne luminează-ne!!!


    DANIIL SIHASTRUL
    (versuri de Dimitrie Bolintineanu)

    „Capul ce se pleacă paloșul nu-l taie,
    Dar cu umilință lanțu-l înconvoaie!
    Ce e oare traiul, dacă e robit?
    Sărbătoare-n care nimeni n-a zâmbit?

    Si
    ALDOUS HUXLEY IN 1931

    “DICTATURA PERFECTA VA AVEA ASPECTUL UNEI DEMOCRATII, DAR VA FI IN ESENTA O INCHISOARE FARA ZIDURI DIN CARE PRIZONIERII NICI MACAR NU-SI VOR DORI SA EVADEZE. VA FI UN SISTEM DE SCLAVIE IN CARE PRIN CONSUMERISM SI DIVERTISMENT, SCLAVII ISI VOR IUBI STAPINII.”
    ALDOUS HUXLEY IN 1931
  • kostas.ro1608 08.05.2024 14:16
    "Urgie la Est, urgie la Vest. Unde să fugi?
    Răspuns: în Sus."

    Ehe, dom Patrusca mai veniti de-acasa. Ca prea ati asteptat salvarea de la Est. Si de fapt tot urgie vine si de acolo. Pentru ca papusarii acestei lumi controleaza absolut tot ce misca pe pamant. Dar nu au putere decat asupra unora. Pentru noi ceilalti care ne ridicam privirea spre Hristos exista scapare.
    ADEVARAT A INVIAT!
    SLAVA LUI DUMNEZEU!
  • Rusi 08.05.2024 15:05
    Groaznic de adevarat!
Ultima oră

13:48

Jucătorul de fotbal american BJ Thompson, stop cardiac în timpul unei ședințe a clubului

13:41

Adrian Onciu: Mă scuzați, eu cu cine votez?

13:38

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XII): Nea Ilie ale Ciocea, anti-comunistul care făcea pe prostul la coada măgărușului, și straniul „Domnul Dide”

12:52

Vălenii de Munte, ediția a patra. Spiritul național, de la Avram Iancu la Nicolae Iorga

12:36

Reacțiunea: Doi afaceriști au reușit un tun de 5 miliarde de euro din certificatele verzi - Cyril Astruc, poreclit "Prințul Carbonului” și Gregory Zaoui, ”Regele Carbonului”

12:05

Un moment pentru micuța Laura! O fetiță de 10 ani a fost diagnosticată cu leucemie acută. Cum puteți ajuta

11:15

Wall Street Journal îngroapă cariera politică a președintelui Joe Biden: ”În spatele ușilor închise, dă semne că derapează”

10:27

Netanyahu va ține un discurs în Congresul SUA pe 24 iulie

10:13

Franța trimite Ucrainei avioane Mirage 2000-5

09:12

Breaking! Kate Middleton s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată la atribuțiile regale, după ce a fost diagnosticată cu cancer

08:56

Olanda a dat tonul la europarlamentare! 2024 pare să fie anul partidelor de dreapta

08:50

Frica tinichelelor de ascensiunea AUR. Rupeți lanțurile!

23:30

Profesorul Gheorghe Buzatu ar fi împlinit 85 de ani. Acad. Ilie Bădescu: Schiță de portret în culorile duhului unui neam

23:10

Viorica Moisuc: Alexandrina Cernov - O floare, o lumânare și măcar un minut de reculegere.....

23:00

”Tată, am cântat Daciei întregi!” - Ciprian Porumbescu, un martir al României Mari. Compozitorul a murit la doar 29 de ani, după ce austro-ungarii l-au întemnițat pentru că milita pentru Unirea Bucovinei cu mama România (2/14 octombrie 1853-6 iunie 1883)